Mar 23, 2015

Minđuše za holivudski pogled preko ramena

Kada se kaže 'suptilan nakit' uglavnom se misli na diskretne bisere, bezbojne kristale ili tanane lančiće, tako da se eksperimentisanje ostavlja po strani. Ipak kada su u pitanju efekat Holivuda i glamura kreativnost ne mora da bude isključena pri stvaranju ili nošenju sofisticiranog nakita koji nema funkciju da dominira već da iz senke dopuni manje ili više ozbiljne dnevne i večernje odevne kombinacije i toalete.


Sasavim slučajno nekoliko poznatih glumica nam je pokazalo kako i male minđuše 'na šraf' mogu da izgledaju nesvakidašnje i efektno, a istovremeno i ženstveno i neopterećujuće. I dok mi još uvek užurbano kupujemo minđuše sa kićankama Džulijen Mur, Riz Viterspun i mlada Lili Kolins pokazuju kako par suptilnih kristalnih minđuša sasvim savršeno paše i plavokosim i riđokosim ženama, ali i brinetama sa kratkom kosom. Takođe, kada se pogledaju godine ovih dama jasno je da ove minđuše podjednako dobro idu uz bilo koje životno doba.


Naravno, sve ove glumice ponele su skupocen nakit, koji s nekoliko bezbojnih cirkona može biti lako 'iskopiran' i dorađen i u handmade varijanti. Model je takav da se iskače iz standardnog kružnog ili pravougaonog oblika pa minđuše lagano prate oblik ušne školjke dobijajući zanimljivu izduženu formu. Ako se u vremenu stejtment nakita plavooka Riz odlučila da na dodelu Oskara dođe sa ovim malim svetlucavim minđušama onda u njima mora biti neke magije. Neodoljivost je već zagarantovana.





Follow Us @get_sparkly