O NAMA
Get Sparkly je nastao avgusta 2012. godine sa namerom da se na kreativan način udruže novinarstvo i ljubav prema nakitu. Fokusirani smo na promociju ručno rađenog nakita iz regiona, međutim naše polje interesovanja je nakit uopšte, a ne samo i isključivo ručni rad. Kroz naš blog se možete upoznati sa najnovijim trendovima u nakitu, novitetima, istorijom nakita, pronaći zanimljive 'uradi sam' projekte i otkriti najbolje radionice ručnorađenog nakita u Srbiji, ali i na čitavom Balkanu.
  
Get Sparkly tim čine dva diplomirana novinara. Sanela Stanojević trenutno piše za JollyWoman magazin, a iskustvo u modnom novinarstvu je stekla radeći za balkansko izdanje britanskog Push It magazina. Maja Stanković trenutno radi kao novinar TV Vranje. Spajamo znanja iz oblasti informisanja sa infromacijama iz sveta mode, nakita i dizajna do kojih dolazimo kroz svakodnevno praćenje ovih oblasti ali i detaljno istraživanje svake teme o kojoj pišemo. Trudimo se da svuda gde je to moguće pronađemo i kompetentne sagovornike, uvek kada tema to zahteva od nas. Posebno volimo da naglasimo da mi o nakitu pišemo NOVINARSKI, ne BLOGERSKI.

Zašto nam verovati?
Zato što veoma pažljivo osluškujemo zveckanje đinđuva širom regiona, ali i širom sveta. 
Naša zajednička stanica je Niš, iako nijedna od nas trenutno ne živi u ovom gradu. Želite da pišemo za vas? Angažujte nas!

Štampani mediji i pisanje su naša velika ljubav zbog koje smo upisale novinarstvo i započele blog. Vremenom smo tu svoju ljubav prenele na online medije i od završetka studija fokusirane smo pre svega na njih. Ukoliko želite da sarađujete sa nama pište nam na mail getsparkly121@gmail.com.

INTERVJUI: 

Get Sparkly za Smrcha & Bo: 

Sakupljanje i organizacija nakita, intervju sa Sanelom Stanojević sa bloga Get Sparkly