Mar 7, 2015

3 razloga da PONOVO nosite broš

Blogeri i dizajneri stalno tragaju za novim formama kada je u pitanju nošenje i dizajn nakita. Međutim, postoje oni klasični komadi koji nikada ne gube na lepoti i efektnosti. Broš će uvek i bez izuzetka ostati jedan od najlepših simbola nekih prošlih vremena koji lako pronalazi svoje mesto i u urbanoj street style kulturi. Zašto još ovog trenutka treba krenuti u potragu za svojim savršenim brošem?


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -
Zato što verujemo dizajnerima. Mesec mode koji se uskoro završava nam je pokazao da dizajneri u broševima vide savršen stejtment komad nakita za godinu koja je pred nama. Prada, Mark Džejkobs i Dolče i Gabana su samo neke od modnih kuća koje su rešile da ponovo udahnu život u jednu od najstarijih formi nakita. Možda ćemo ovog proleća nositi asimetrične minđuše, ali će jesen biti rezervisana za broševe.



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -
Zato što nam je dodela Oskara pokazala da broševi nisu komad nakita rezervisan samo za dame već i za pripadnike jačeg pola. Na potpuno iznenađujuć način ovaj mali komad na reveru unosi novu dozu luksuza. Izgleda da su rok zvezde sa kožnim narukvicama oko zgloba dobili konkurenciju u vidu gospodina i džentlmena... Sa brošem? O, da!



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - -
Zato što nošenje broša ne podrazumeva da morate imati više od 50 godina. Iako broš u osnovi predstavlja pravi damski detalj uz malo kreativnosti možete ga pretvoriti u jedan od najmoćnijih načina za suptilno, ali jako direktno slanje poruke. S druge strane minijature mogu biti sladak začin bilo kom stajlingu.



2 comments:

  1. I ja sam primetila da ce se ove godine brosevi nositi kao glavni komad nakita. Zaista danas ima da se nadje veliki izbor istih i mislim da svako moze da nadje neki koji mu odgovara. :)

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly