Dec 22, 2017

LINES LASHES - TREPAVICE SA KOJIMA SVE IZGLEDA BOLJE

Iako nam prvobitno to nije bila namera, već na samom početku se Get Sparkly nametnuo kao blog koji je na prvom mestu podržavao ručnu izradu, a vremenom se tome samo priključila naša neizmerna ljubav i podrška ka kvalitenim radionicama iz NAŠEG dela Srbije. Zato smo bile posebno srećne kada su nam iz Naissus Blogger Fair tima javili da je ovu manifestaciju podržao potpuno novi brend veštačkih trepavica - Lines Lashes. Ovaj brend je nastao u Nišu i proizvod je višegodišnjeg iskustva šminkerke Jelene Đorđević. Jer ko bolje poznaje žensko oko od drugog ženskog oka? 



Lines Lashes trepavice su načinjene od prirodne dlake, što ih u startu svrstava ne samo u kategoriju kvalitetnih već i u grupu trepavica koje su lagane i ne opterećuju oko. Trepavice su nizane na providnoj osnovi što omogućava da se ista apsolutno stopi sa korenom vaših trepavica i da samim tim dobijete izgleda 'vaše trepavice ali bolje'. A to sve mi želimo od veštačkih trepavica, zar ne? Čak i kod dramatičnijih stilova gustina je na prirodnoj strani, jer se kombinuju dlake različite dužine, baš kao kod pravih trepavica svake od nas. Takođe, kada stavite bilo koje od ovih trepavica biće vam jasno da one dramatiku zadržavaju u osnovi, ali su vrhovi suptilni, nežni i fini. 

Ove trepavice su trenutno dostupne u 16 različitih stilova, a njihova cena je 324 dinara. 



NAPOMENA: Sanela - Kada sam pre nekoliko godina počela sa eksperimentisanjem sa veštačkim trepavicama, prvi izbor što se lepka tiče bio je superpopularni Aurin lepak. I dok kod prvog apliciranja nije bilo nikakvih reakcija, kod drugog i trećeg došlo je do alergijske reakcije koja je bila toliko loša da se posle toga više nisam usudila da eksperimentišem. Lines Lashes su prve trepavice koje probam posle toliko vremena i toliko mi se dopada njihov izgled na mom oku da ću se verovatno upustiti u potragu za nekim drugim lepkom sa kojim ću moći i da ih nosim, a ne samo da ih testiram.


STILOVI


Power 


I dok u pakovanju trepavice u stilu Power izgledaju jako dramatičo tek na oku shvatite da su dlake veoma tanke i lagane i da dodaju dozu dramatike, ali to čine na jako suptilan način. Dlake su veoma duge, toliko da gotovo prekriju čitavu dužinu mog kapka, tako da bi u mom slučaju ovaj stil mogla da nosim u posebnim prilikama i uz neku efektniju šminku. Ono što je za mene bilo veliko iznenađenje je da iako su ove trepavice, barem što se mog oka tiče jako duge nisam imala onaj neprijatan utisak trepavica koje su mi stalno u vidokrugu. Naprotiv, one su čak i laganije nego li recimo neka teža maskara na prirodnim trepavicama. 


Emily 

Na prvi pogled asociraju na Power model, ali ipak nose sopstvenu dozu elegancije. Dlake su jednako raspoređene, što se meni lično više dopada od onih grupisanih. Dovoljno duge za specijalno prilike, a ipak dovoljno jednostavne da ne umore kapak, Emily trepavice su, po mom mišljenju, idealan izbor trepavica za sve one večeri kada je otmen izgled prioritet.


Jules

Ovaj stil trepavica je fino izdužen na spoljašnjim krajevima tako da daje mačkasti izgled oku. Dlake su fino grupisane za malo dramatike, ali se slobodno može reći da su ove trepavice efektne, zavodljive i što se mene tiče savršene za veličinu i oblik mog ok.



Every Day

Kao što mu ime kaže ovaj model je apsolutno zgodan za svakodnevno nošenje. One su prilično kratke i neopterećujuće za oko, te će vašim prirodnim samo dodati na gustini i, naravno, na lepoti. Mislim da su pravo rešenje za one koji se tek upuštaju u druženje sa veštačkim trepavicama.


Ana

Stil Ana je svakodnevniji, manje dramatičan i pogodan za sve one dane i trenutke kada želite da vaše prirodne trepavice izgledaju još bolje. Prilagođavaju se svakom obličku oka i rekla bih da su toliko suptilne da je jasno da su trepavice lepše i gušće ali će malo ko zaista reći da nosite par veštačkih trepavica. 


Iconic

Na kraju, jedan specifičan i zanimljiv model koji, reklo bi se, radi na oba ženska problema sa trepavicama - kraće dlake su tu da učine vaše trepavice gustijim, a duže su tu da sve izgleda mnogo raskošnije. Iconic je odlično ime za ovaj par "pomagača" očima zato što je i efekat takav. 


Ovo je bio naš prvi, ali nikako poslednji susret sa Lines Lashes trepavicama. Izuzetno kvalitetne, lagane i veoma jednostavne za aplikaciju su samo neke od karakteristika koje čine da baš ove trepavice budu naša motivacija da što češće eksperimentišemo sa veštačkim trepavicama. Sasvim je jasno da je na njihovom dizajnu radila osoba koja dobro poznaje žensko oko, trebavice i sklonosti, a istovremeno dobro je upoznata i sa šminkom i činjenicom da sa veštačkim trepavicama sve izgleda bolje. Pa ne možemo da se ne složimo...

Da li ste fan veštačkih trepavica i da li ste čuli za Lines Lashes ?

2 comments:

  1. Uh, ovo me sada tako mami. :D
    (imam jako dugačke prirodne trepavice, tipa 3x godišnje nosim veštačke, a imam ih 20)
    I da, želim da probam ove. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto :D Ali su bas lepe i lagane i fenomenalno izgledaju na oku :D cim pre cu ih slikati na ocima, bilo mi zao da ih maltretiram samo zbog bloga :D

      Delete

Follow Us @get_sparkly