Dec 1, 2017

TREND IT UP - ŠMINKA SA KOJOM IZNOVA KREIRATE SEBE

DM drogerija je pre nekoliko meseci predstavila svoj novi brend - Trend it Up. Ideja koja stoji iza ovog, kao i iza ostalih DM brendova, je da se kupcima ponude kvalitetni proizvodi po izuzetno pristupačnim cenama, ali i da istovremeno svi oni budu apsolutno u korak sa vodećim svetskim trendovima na polju šminke. Moto brenda je Be A Voice, Not An Echo, čime se u prvi plan stavljaju individualnost i lični stil kupaca kojima je namenjena ova linija proizvoda.



Već pri prvom suretu sa Trend It Up proizvodima jasno je da se Dm ne šali i da je kvalitet neosporan. Od neverovatno pigmentovanog sjaja za usne, do senke koja je već pod prstima veoma nežna i kremasta, DM je još jednom potvrdio našu veliku ljubav prema njegovim brendovima (na prvom mestu zauvek voljena Balea).

trend IT UP olovka za usne CONTOUR & GLIDE

broj 250

Ova olovka za usne je moj apsolutni favorit od svih proizvoda koji su došli u moje ruke. Izuzetno je kremasta, ali ne previše. Olovka fino klizi ivicom usana, ali tako da boja ostaje na mestu i ne klizi sa njih. Pigmentacija je savršena, toliko da je bez problema možete koristiti i samostalno, za popunjavanje celih usana iako je prema nazivu namenjena konturisanju. S obzirom na to da ja lično volim da malkice precrtam gornju usnu, rekla bih da je ovo olovka sa kojom mi je to islo najlakše. Ne ostavlja suv osećaj na usnama. 

Sama nijansa 250 je dosta drečava, prava letnja pink nijansa, što je meni lično bilo čak i iznenađenje jer na sajtu izgleda kao fina nude, pink nijansa.






trend IT UP senka za oči No1

nijansa 080

Istini za volju, niti sam fan sedefastih senki, niti sam ljubitelj sivih nijansi, tako da me boja senke koja je došla u moje ruke nije momentalno oduševila. Srećom, postoji 10-ak nijansi ove senke tako da bi ona vrlo lako mogla da se nađe u mojim apsolutnim favoritima. Već na dodir ova senka je lagana, kremasta, puderasta, kako je naziva sam proizvođač. U sebi ima integrisan prajmer, pa ako ste lenji za nanošenje baze kao ja, taj korak nije ni potreban. Čini mi se da je na oku taj sedefasti sjaj manje izražen nego recimo na svoču na ruci, što mi se jako dopalo. Zahvalna je za rad, sasvim jednostavnim tapkanjem prstima vrlo brzo dobijate punu boju. 

Nijansa 080 je bleda nijansa sive sa, čini mi se, ljubičastim podtonom. Ja sam, ipak, više navikla na tople tonove, pa mi je ova nijansa izgledala jako čudno na oku.


trend IT UP No1 Waterproof

No1 maskara je dostupna u dve varijante, standardna i vodootporna. Četkica ove maskara je takva da iglice po sredini četkice nešto kraće, a na krajevima duže, tako da gotovo savršeno raščešljava svaku trepavicu. Dodatno možete razčešljati trepavice i samim vrhom četkice. U prvom sloju nećete dobiti dramatičan izgled, ali hoćete ono što proizvođač obećava - intenzivno crne trepavice. Dopada mi se što ova maskara neće, da tako kažem, skoraviti trepavice, već one ostaju fleksibilne, a opet čvrste. Sa drugim slojem ćete dobiti još malo gustine, ali najveći plus definitivno ide za četkicu.

Maskara je zaista vodootporna, i treba dosta truda da se skine i micelarnom vodom. Čini se da se posle dužeg nošenja malkice i trusi, pogotovo ako preteram pa stavim više od 3-4 sloja.


trend IT UP Metal Shine Liquid Lipcream

Nijansa 030

Kako utuviti sebi u glavu sve ono što ovaj proizvod jeste i šta očekivati od njega? Redom, ovo je tečni ruž koji na usnama ostavlja metalni sjaj. Prevedeno, sjaj za usne u boji. Devojkama sa lepim, punim usnama, ovaj karmin/sjaj će stajati savršeno, jer usne ne samo da će dobiti sjaj, već će izgledati i sočno, vlažno (kako god to zvučalo), i u neku ruku, da, metalik. Ja nisam ta devojka, moje usne su tanke, male i mada bi ovako sjajni proizvodi trebali da budu njihov prijatelj za vizualno povećavanje, to izgleda nije slučaj sa mnom. Najpre, četkica je ogromna, za moj oblik i veličinu usana prevelika i neprecizna. Pritom, treba je jako polako izvlačiti iz tube, jer na vrhu aplikatora se zadržava dosta proizvoda pa može doći do malog nereda. Međutim, kada se ostavi po strani da ovo nije proizvod za mene, rekla bih da je sjaj odličan. Osećaćete ga na usnama, ali nema lepljivog osećaja, jer je baš ono što mu i naziv kaže - kremast. Miris je gotovo zanemarljiv, boja fantastična. Uzgred boja izgleda još lepše preko nekog tamnog tečnog karmina ili olovke boje vina.






trend IT UP ULTRA WEAR nude pen shine


Nijansa 020

Ovaj ruž u formi olovke deo je kolecije ULTRA WEAR nude pen sa tri nijanse u mat i isto toliko u shine verziji. Dakle, s obzirom da je iz sjajnijeg dela grupe, ovaj nude pen ima tu dozu bisernog sjaja. Ona se lako da primetiti, kako na svoču tako i na usnama. Vrlo je kremast i nežan, toliko da mi se čini kako zapravo neguje usne. Moram da dodam da je na njima lagan i prijatan, mada se čini da se prilično lako skida. Iskreno, ja nisam fan nude ruževa (obrnuto važi za lakove za nokte u tim nijansama) i ne mislim da uz moj taman ten i tanke usne paše ova boja. Ipak, imam sve pohvale za teksturu i preciznost koji ovaj proizvod nudi i sigurna sam da bi devojkama svetlijeg tena i punijih usana legao "ko kec na deset".




trend IT UP DOUBLE VOLUME & SHINE nail polish


Nijansa 340 

Lak za nokte koji obećava gel-look i impresivan sjaj, uz toplu, totalno jesenju tamnocrvenu nijansu. Mogu da potvrdim da se sa dva sloja dobija i jedno i drugo. Samo lakiranje ide vrlo brzo (iz DM-a kažu da je tajna u četkici sa čak 1000 vlakana, a ja dodajem da su mi nokti trenutno kratki) Uzevši u obzir da je u boji čije su varijacije česte među mojim lakovima za nokte mislim da ću ga prilično često koristiti. Dodajem da je počeo da se skida sa noktiju na kraju drugog dana. Za mene kao nekog čije su ruke non-stop zauzete bebom i kućnim poslovima to jeste uspeh.


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly