Jun 12, 2018

ULTIMATIVNI VODIČ KROZ ZAFUL KARNERE 2018 (WISHLIST)

Sajtovi poput Zafula mogu biti prilično naporni kada na red dođe listanje bezbroj stranica sa, to moramo priznati, odećom koja fenomenalno izgleda na slikama. Upravo je to jedan od razloga zašto su takozvane wishliste odlična stvar da lako pronađete na sajtu ono što je neko 'probrao' za vas. Što se nas tiče pravljenje ovakvih lista može potrajati i do nekoliko sati jer želimo da izaberemo ono što je zaista najbolje (po našem mišljenju). Naši kriterijumi su ovog puta bili aktuelnost modela, trend (karneri, hello), sezona, recenzije na sajtu (poseban aplauz za Zaful na kome možete videti real life fotke kupaca u odeći), dostupnost u što većem broju veličina i, od toga nismo mogle pobeći, da li bi nešto izgledalo dobro na instagramu (osmeh).


Ono što smo prvi put primetile prilikom listanja sajta je super popust na određene modele za one koji se prvi put registruju na sajtu tako da definitivno vredi baciti pogled i potražiti ovakve komade (žuta haljina ispod na primer košta 17.99$ ali je njena cena za nove članove samo 14.49$). A tu je još čitav niz popusta (Free Shipping Worldwide, Shop from $5.99, Coupon up to $40, ect...) čiji je povod Zaful 4th Anniversary, pa je sajt obezbedio kodove  koji mogu biti uoptrebljeni samo jednom tokom promo perioda koji počinje 18-og, a završava se 20. juna. 

Use code " ZFmiriam " for all orders with over 25USD save 3USD ( 1 time limited )
Use code "ZFmiriam" for all orders with over 50USD save 6USD( 1 time limited )
Use code "ZFmiriam" for all orders with over 100USD save 12USD ( 1 time limited )

 Each customer could only use each coupon for one time.

Takođe, potrudile smo se da prelistamo bukvalno svaku stranicu iz odabranih kategorija (a ne samo prvih par, kako se često radi) kako bismo napravile ovu listu za vas pa ukoliko vas zanimaju letnje haljine, kombinezoni, topići i kupaći kostimi sa karnerima obavezno prelistajte našu wishlistu jer vas ispod svake slike čeka direktan link. 

Što se nakita tiče čini nam se da je Zaful ponuda ista ili barem slična već prilično dugo pa se nadamo da će uskoro dodati i nešto aktuelnije. Generalno ukoliko planirate da se upuštate u kupovinu na ovom sajtu imajte na umu da je trenutno najveći izbor među kupaćim kostimima i upravo haljinicama sa karnerićima, pa slobodno možemo reći da na Zafulu sve puca od leta.

---

Summer season is already here and we can tell it is the right time to talk about my favorite trend this year - ruffles. I already bought some ruffle tops and skirts but suddenly felt in love with ruffle bikinis, as well. So, I decided to visit Zaful and find some cute ruffles for you.

Also, I am sure you heard that Zaful celebrates its 4th anniversary and offers lots of great deals and coupon codes. You can shop from 5.99$ but also use code 'ZFmiriam' to save some money.  I was truly surprised with really great deals such as free shipping worldwide (which is my favorite) , coupon up to $40, etc... so I can tell you will enjoy Zaful 4th Anniversary Carnival (Jun. 18th to 20th) as I will. I already made my wishlist.  
If you go through the website you will notice one more great thing which I loved. YouTube stars celebrate Zaful's birthday, too. I must be honest with you... I watch reviews of Zaful's items pretty often because I love to find out how clothes look in real life. So, it was really cute to watch YouTube Celebrities on Zaful Anniversary
When we talk about YouTube... Did you know there is a video about everything you need to know if you have some issues with your orders or items you received? Don't be shy! I submit tickets regularly 'cause I want to know everything before I make my order. So, don't forget to check this video about Zaful Unconditional Refund with Quality, Non-received, Size Issue within 24 Hours etc.

HALJINE






KUPAĆI KOSTIMI








TOPOVI







KOMBINEZONI





No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly