Aug 15, 2015

Kako nositi bodychain i tokom jeseni?

Mnogi komadi nakita, što zbog svoje boje, što zbog dizajna, smatraju se isključivo letnjim ukrasima koji žive tokom juna, jula i avgusta, a onda prosto miruju tokom ostatka godine. Sa time će se složiti i mnogi kada je reč o bodychainu, odnosno nakitu za telo. Čini se da je ovog više nego bilo kog prethodnog leta nakit bio prisutan na plažama a devojke su otkrile sve čari kristala i lanaca u kombinaciji sa kupaćim kostimima. Kraj letnje sezone ne mora da znači da je završena i sezona bodychaina. Bez imalo razmišljanja bodychain možete nositi i tokom jeseni, ali i tokom ostaih perioda u godini. 

Marijin Kreativni Kutak

Najpre, zašto je bodychain logičan letnji asesoar? Zato što je nošenje nakita za telo tokom leta mnogo logičnije. Najpre njime ćete kao svakim stajtment nakitom naglasiti deo tela na kome se nosi, biće vidljiviji preko kupaćeg ili ispod kratkih majica, naglasićete preplanuo ten... Ipak, ako ostavite po strani ovu 'praktičnu stranu' bodychaina ostaje jedna jako važna a može se reći i presudna njegova krakteristika - senzualnost. Čak i onda kada niko ne vidi tanani lančić ispod odeće, osetićete dozu samopouzdanja i zavodljivosti koje retko koji komad nakita može da vam da. Nešto kao savršen komad donjeg veša.


Tokom jeseni i zime bodychain ne mora da spada u kategoriju svakodnevnog nakita, ali bez sumnje može da bude redovan pratilac tokom specijalnih događaja. Svadbe, žurke i generalno bilo kakve proslave kada želite da budete glamurozni, ali drugačiji i primećeni su savršena prilika da nosite nakita za telo preko haljine ili čak ispod nje. Podignite zavodljivost svoje toalete na viši nivo tako što će suptilni bodiychain lagano nestajati između vaših grudi. Uz dovoljno samopuzdanja videćete koliko je bodychain moćan nakit.



On što je najbitnije nakit za telo više nije samo i isključivo namenjen prijanjaju uz golu kožu, sve češće se nosi preko odeće i to ne samo uz glamurozne haljine i ženstvene kombinacije već i uz one više 'casual'. Sasvim jednostavna majica i džins u kombinaciji sa nakitom za telo će se očas posla pretvoriti u šik i moderan autfit dostojan najpoznatijih ikona stila. Takođe, dobar nakit za telo može biti odličan način da vizuelno suzite svoje telo, poigrate se simetrijom i najbolje od svega sakrijete 'stomačić' tokom onih meseci kada baš i niste fit.


Odličan način da nosite bodychain tokom toplijih jesenjih dana jeste i kombinacija crop topa i pantalona visokog struka. Bodychain koji proviruje ispod majice ovakvog kroja biće slatka, simpatična provokacija. Ništa manje efektno nakit za telo možete nositi kod popularnih bluza sa golim ramenima ili kod haljina sa golim leđima. Zapravo kada se sve sabere i oduzme bodychain možete nositi UVEK, jer ovaj ukras više nije samo nakit. Polako ali sigurno on je postao dodatak odeći, onaj njen deo koji možete nositi, ali ne morate. Pa, ukoliko se osećate zavodljivo i glamurozno, ili ste se probudili sa Rijana ili Bijonse osećajem onda definitivno nabavite bodychain. Sezona nije bitna.



















Follow Us @get_sparkly