Aug 5, 2015

Bijonse dizajnirala fleš tetovaže

Fleš tetovaže nisu novost, ali svakako jesu apsolutni letnji hit koji drugo leto za redom vlada plažama, a sa sigurnošću možemo reći i modnim i muzičkim događajima. Ovi ukrasi prethodnog meseca svoje mesto su pronašli i na nedeljama mode na kojima su predstavljeni kupaći kostimi za narednu sezonu. U međuvremenu, Rijani kao jednoj od gostujućih dizajnerki ovog 'nakita', pridružila se njihova najvatrenija ljubiteljka - BIJONSE. Ipak, za razliku od mlađe koleginice, ona je svoje prste uplela u dizajn kompanije FLASH TATTOOS, originalnog proizvođača ovih samolepljivih tetovaža.


Ako se uzme u obzir da ih je kraljica Bi ove tetovaže lepila gotovo svuda, da ih je reklamirala na svakom koraku, da je u njima uživala mnogo pre svih ostalih onda ne čudi da se Flash Tattoos tim udružio baš sa njom.
Ono što se primećuje već pri prvom pogledu na tetovaže je motiv pčele, što je svakako motiv koji će prepoznati svi poštovaoci lika i dela ove tamnopute pevačice. Osim ovog motiva u setu koji sadrži čak 5 kartona ili 57 motiva mogu se naći i nazivi njenih pesama a posebno su zanimljive 'ogrlice' sa natipisima Diva i Flawless. Tetovaže su napravljene u kombinaciji crne i zlatne.








Izvori: CR Fashion Book, FlashTat.com

Follow Us @get_sparkly