Aug 5, 2015

10 stvari koje smo o nakitu naučili od Rijane

Voleli Rijanu ili ne, jedno joj ne možete poreći - ljubav prema nakitu! Uvek i svuda, na velikim događajima ili na plaži, na ulici ili na snimanjima, ova devojka ne odustaje od dve stvari - provokacije i nakita! Ako iko na svetu zaista voli nakit za telo to je definitivno ona. Ako neko voli eracuffs onda je to ona. Ako neko... Šablon je već poznat! Nekome će njeni ukrasi biti kič, nekome ultrahit, ali jedno je sigurno... Rijana nosi nakit kao nijedna druga devojka na svetu!


1. Samo hrabro!

Rijana je poznata kao neko ko voli da pokazuje svoje telo... sve delove tela. Za naglašavanje rado koristi mnogo nakita. Kada je u pitanju dubok dekolte ne plaši se da pažnju usmeri baš na deo između grudi i to uz pomoć bodychaina ili dugih ogrlica sa upečatljivim privescima.




2. Sunčanje sa nakitom!

OK, ovde nismo potpuno poverovale da se zaista sunča sa svim ovim đinđuvama na sebi, ali svakako verujemo da pored sebe ima torbu sa dragocenostima koje će staviti na sebe pre fotografisanja za instagram. Ukoliko ste dosad sumnjali da nakit treba mudro kombinovati i uz kupaći kostim, ona će odagnati sve sumnje.


3. Bodychain nije samo za plažu

Znamo da Rijana voli, obožava bodychain i da je ovaj komad nakita u neku ruku postao njen zaštitni znak. Na stranu činjenica da ga rado nosi na plaži, više puta nas je uverila da je ovaj nakit odličan pratilac uz odela/sakoe ispod kojih, tipično, ona ne nosi ništa. Nemoguće je oteti se utisku da pevačica voli tananije verzije bodychaina sa naglašenim centralnim delom.





4. Nakit za kosu - novi nivo

Tokom Met Gala 2015 svi s gledali u njenu impresivnu haljinu koja je ubrzo postala hit na internetu. Princess of China nam je pokazala kako nakit za kosu ne mora nužno da bude inspirisan krunama, tijarama ili turskim nakitom. Svakako jedinstven izbor kojim je upotpunila žutu haljinu i zlatnu choker ogrlicu.


5. Choker nikad ne izlazi iz mode

Ako je verovati timu ljudi koji je oko nje choker nikada neće izaći iz mode, bilo da se ona nalazi u grandž ili glam fazi. Neka od najženstvenijih Rijaninih izdanja upotpunjena su upravo ogrlicom koja čvrsto prijanja uz njen vrat. Takođe, vrlo česta su izdanja u kojima je ovu vrstu nakita kombinovala sa lančićima i drugim ogrlicama.






6. Postoji i nakit za zube?

Poput čuvene Bijonse i  Rijana voli da ukrašava svoje zube zlatnim navlakama koji su tu da naglase i pokažu opasnu stranu njene ličnosti. Ponekad upravo ovim svojim izdanjima ona želi da pokaže šta je to što čeka one koji se kače sa 'lošom devojkom'. Stejtment, nego šta! 








7. Bikini je nakit, nakit je bikini

Devojke koje vole svoje telo rado nose minijaturne kupaće kostime kako bi to pokazale. Rijana je definitivno jedna od njih, pa čak i onda kada nabaci neki kilogram viška. Kao uvek rado viđen gost na karnevalu u svom rodnom mestu ona bez izuzetka bira kostime koji više otkrivaju nego što skrivaju, a ove godine je nadmašila sebe. Njen kostim poput kompletnog nakita za telo čini da Rijana bukvalno blista. 






8. Ogrlica sa (prez)imenom

Robyn Rihanna Fenty, svetu poznata pod svojim srednjim imenom,ipak ne zaboravlja svoju porodicu, svoje poreklo, svoje prezime. I ma koliko čuvena Keri ogrlica bila tipičan simbol ove vrste nakita, Rijanina Fenty ogrlica nije ništa manje legendarna. Za razliku od većine ogrlica sa imenima Rijanina pada na grudi, umesto da bude bliže vratu dok je natpis jasan i sa svim velikim slovima. Iako na prvi pogled opasna devojka, izgleda da Rijana rado pokazuje koliko je ponosna na svoju porodicu.




9. Prstenje - malo nije dovoljno

Iako je ruke ukrasila tetovažama Rijanu to ne sprečava da nosi mnogo prstenja. Uglavnom je to krupno, stejtment prstenje, neretko i preko čitavog prsta, a ako se radi o manjem prstenju ne beži od toga da na jednom prstu nosi i po nekoliko komada. Jedna je od onih koji su nosili narukvicu za šaku i prsten koji spaja palac i kažiprst. Takođe, mnogobrojno prstenje redovno prate i skupocene narukvice, uglavnom u cuff varijanti.






10. Earcuff je obavezan na crvenom tepihu

Ona obožava earcuff i to uglavnom na gornjem delu ušne školjke iako, naravno, nema problema sa tim da ga nosi i duž čitave spoljne strane uveta. Zanimljivo je da je ova vrsta minđuše definitivno njen obavezni komad uz haljine na crvenom tepihu. Time ona dobija blagi zaokret u izgledu, razbijanje monotonije i rockstar momenat. Kada se uzme u obzir da je ovaj nakit nosila uz gotovo sve dužine kose sigurno joj se ne može poreći da je odličan uzor za nošenje earcuffa.
















Follow Us @get_sparkly