Feb 23, 2018

MALA TORBA ZA VELIKE POBEDE (GAMISS)

Sa sajta Gamiss smo prošle nedelje pokazale dva komada odeće dok smo torbu sa tog sajta ipak sačekale još nekoliko dana, jer je ovaj, poseban paket stigao nešto kasnije. Ono što nam je odmah zapalo za oko je da je torba izuzetno mala, ali da je kvalitetno urađena i veoma simpatična, pa slobodno možemo reći da je ovo naš najdraži deo porudžbine sa Gamiss sajta. 



Pri izboru torbe na umu sam imala mini varijante poznatih full size torbi koje sam viđala u Rijaninim ili u kombinacijama Kendal Džener, pa sam tragala za malom torbom koja će izgledati kao umanjena velika torba, a ne kao elegantna, večernja torbica. Pretpostavljam da smo svi mi slabi na minijature pa je verovatno i to imalo uticaja na moj izbor. Prvi izbor je bila crvena boja, ali sam se u poslednjem trenutku odlučila za univerzalniju crnu. 

Shop it here: 
TORBA OVDE

Ukoliko odlučite da kupite ovu torbu možete iskoristiti kod: GamissChen kako biste ostvarili popust od 10%.



Torba je čvrsta, kvalitetna i  za mene, kao nekog ko je navikao na velike torbe, veoma mala. U nju sasvim normalno staje par nabitnijih sitnica poput telefona, labela i neki manji novčanik, što je sasvim dovoljno za večernji izlazak. Dopada mi se za nošenje u ruci, ali mi je presimpatična kada se nosi preko grudi, što je trenutno veoma popularan način nošenja ovakvih torbica. 

Takođe, postoji malo odstupanje u izgledu torbe između onoga na sajtu i ove koje sam ja dobila, a to je izgled kopčanja što možete videti na osnovu slika. Ipak, to nikako ne utiče na simpatije koje imam prema ovoj torbici. Cena torbe je 19.51$, a carinske usluge sam platila 320 dinara.

Da li ste naručivale torbe sa sajta Gamiss i da li vam se dopada ova mala ali slatka torba?





4 comments:

Follow Us @get_sparkly