Feb 16, 2018

OVE SU TRENUTNO NAJPOPULARNIJE MINĐUŠE

Proteklih nekoliko meseci su se smenjivali mnogi trendovi u nakitu, ali ono u šta smo verovatno svi potpuno sigurni je da su alke trenutno i više nego popularne. Ukoliko tome dodate i sjaj kristala u stilu Swarovski Stardust narukvice dobićete par minđuša koje trenutno možete videti gotovo na svakoj stranici koja se bavi ručnom izradom nakita. 

@z_and_lj_djindjuvice

Ako ste nešto veštijih ruku vrlo lako možete i sami napraviti ove sjajne minđuše, svešto vam je potrebno da svratite u prodavnicu repromaterijala i kupite alke i traku u Swarovski stilu i to je to. Ove minđuše izgledaju jako moderno, trendi ali i veoma glamurozno. Najčešće ih možete videti u crnoj, srebrnoj, zlatnoj, ali i crvenoj i smaragdno zelenoj boji. Oni kreativniji ih dodatno ukrašavaju manjim privescima, dok ih prave u stilu doorknocker minđuša. 

@nakit_i_masnice_maja_official

Prednost ovih minđuša je što ih možete nositi i uz svakodnevne kombinacije kojima će dodati jednu posebnu dozu luksuza, dok su istovremeno odličan izbor za veče jer odlično prate svaku večernju toaletu. Podjednako se dobro nose i sa svečanim prilikama, a nećete pogrešiti i ako ih prošetate na kafi sa drugaricama. Kao i svaki nakit pružaju apsolutnu slobodu da pustite mašti na volju, a s obzirom da ih ima gotovo na svakom koraku neće vam biti problem da ih pronađete. 

Da li vam se dopadaju ove alke i da li planirate da ih nosite ovog proleća?

@nakit_must_have_it

@mz_bracelets

@matladyjewellery

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly