May 30, 2017

NEW IN: LETO JE PRAVO VREME ZA ARMCANDY BRACELETS

Narukvice su često podcenjen komad nakita, koji zaboravljamo iz ovog ili onog razloga. Ipak, male narukvice ručno pravljene kao kombinacija različitih perli i privezaka sasvim lako mogu postati deo svakodnevice koja odjednom postaje začinjena slatkim bojama. Zašto ovog leta vaša žurka na rukama ne bi bila prava Armcandy u pravom smislu te reči?


Jedno morate priznati, ništa nije tako neodoljivo kao pastelne nijanse plave i ružičaste koje osim što nas vraćaju u period detnjstva kada je najveći problem bilo malo šećerne vune oko prstiju, istovremeno nosi i nostalgičnu dozu romantike. Armcandy BR narukvice su baš takve, bude u vama i dete, i ženu... Zabavne su i slatke, baš kao pravi slatkiši... Svaku narukvicu možete personalizovati izborom privezaka i boja. Perle su različite veličine i boja koje iako na prvi pogled tako različite međusobno se nadovezuju. Dolaze u setu od tri, ali tako da ih možete nositi zajedno jer ih povezuju boje, i odvojeno jer svaka ima svoju priču, zahvaljujući mnogobrojnim privescima. 



Perle su nizane na strunu koja je zadivljujuće elastična pa je naš savet da kada pronađete svoju širinu narukvice, jednostavno je skidate provlačenjem i uštedite vreme pri ponovnom zakačivanjem. Kao i uvek, pre svega smo praktične žene, zar ne? Naravno, pored univerzalne dužine narukvice tu je dodatni lančić, ako vam je potreban koji centimetar više.

Zašto je naš izbor bio baš ovaj set narukvica? Zato što već neko vreme ovakve slatke, male narukvice pratimo na stranicama iz Hrvatske, ali i iz šireg inostranstva (čitaj: sajt Etsy), međutim kod nas je izbor ovakvih šarenolikog letnjeg nakita bio prilično slab. Zato nas je Armcandy Bracelets toliko i obradovao ovim setom, kojim smo u poslednjem trenutku zamenile naš prethodni izbor. Naravno, postoji mnoštvo radionica koje prave narukvice od perli ali su nam boje i kombinacije detalja tek ovde izmamile osmeh i unele izvesno osveženje u ponudu. 



Armcandy Bracelets nudi veliki izbor narukvica, od kojih svaka može biti personalizovana prema zamisli ili ukusu onoga ko će je nositi. Ne možemo se oteti utisku da autorka posebno uživa u radu sa nežnim bojama, ali tako da stalno u ponudi ima ogroman broj privezaka. I mada je naša zamisao najpre bio set u sivo-belo-roze kombinaciji, kao što smo već rekle, u poslednjem trenutku je odluka pala na nešto što, priznaćete priziva leto. Razigranost i vedre boje je dobro imati na dohvat ruke... A zašto ne i na ruci? Mi smo spremne za fiestu...

Instagram: armcandy_br



No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly