May 5, 2017

5 OČARAVAJUĆIH PARI MINĐUŠA KOJE ĆE VAS UBEDITI DA SU VAM ALKE NEOPHODNE

Bilo da ste ljubitelj alki ili ne, postoje modeli koji će vas svojom originalnošću i lepotom ubediti da jednostavno morate imati ove obično-neobične minđuše. Ukrašene cvetnim detaljima ove alke su idealne za prolećni i letnji period, a ukoliko želite da unesete malo D&G glamura onda će one biti idealan nakit i za one svečanije prilike. Unose razigranost i energiju u bilo koji izgled i kao takve nateraće vas da se još jednom zapitate da li su vam možda ovog leta potrebne baš alke (slika dole: jewelryNatalie, Etsy).


Alison Lou Jewelry

Zahvaljujući ovom paru minđuša zapravo smo došle na ideju da se pozabavimo temom neobičnih cvetnih alki. Ono što ove minđuše čini i specifičnim i realističnim je trnje na samoj minđuši i stilizovana ruža u prepoznatljivim bojama. Imaju nešto što podseća na Lepoticu i zver, jel da?


Les Nereides minđuše

Ako želite da vidite kako izgledaju neodoljive živopisne, cvetne minđuše onda potražite brend Les Nereides kod koga su cvetne alke samo početak priče o specifičnim minđušama dostojnim boginje proleća. Neodoljive, zar ne?


Red Truck Designs

Kao i uvek, nijedna lista ne može bez prodavnica sa sajta Etsy. Za razliku od prethodne dve koje pored metala imaju i delove u boji ovaj par minđuša je urađen u potpunosti od zlata pa je kao takav nijansu ozbiljniji i elegantniji.


Mercedes Slazar Fiesta Hoops

Još jedan veseli, šarenoliki par minđuša koji nas kroz boje i cvetove ubeđuje da izađemo iz svoje komfor zone i pokušamo da svoj stil obogatimo nečim novim i zabavnim.


Jewellery For World

Orhideje su uvek veoma popularne, posebno danas, u eri instagrama, pa ne čudi da se baš ovaj cvet našao na jednom divnom paru minđuša još jedne radionice sa sajta Etsy. Prosto priziva proleće i romantiku, zar ne?


Da li biste nosile alke sa cvetnim detaljima i koji je vaš favorit sa naše liste?

2 comments:

  1. Jesu očaravajuće, ali neke su malo too much.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa... Mozda... Ali ako je outfit jednostavan, jednobojan onda upadljive, razigrane, šarenolike minđuše mogu biti savršen način da se razbije monotonija... <3

      Delete

Follow Us @get_sparkly