May 13, 2017

GET SPARKLY ZA ŠTIKLA I PATIKA: ZA MATURU BIRAJTE KLASIKU ALI BUDITE JEDINSTVENE U TOME

Kada je u pitanju maturski nakit godinama unazad uglavnom znamo šta da očekujemo. Na prvom mestu tu su divne kristalne, statement minđuše, cuff narukvice, podjednako efektne ogrlice a ove godine verujemo da će nezaobilazni biti i čokeri. Da li, međutim, postoji način ostati u dobro poznatom okviru a opet biti jedinstven i drugačiji?


Statement minđuše

Masivne kristalne minđuše ne samo da doživljavaju svoj povratak, već uspevaju da se uvuku i u takozvane svakodnevne kombinacije (setite se da ih je Hejli Boldvin nosila na muzičkom festivalu, ali i tokom jedne obične kupovine). Neki modni brendovi su čak na svojim revijama prednost dali nošenju samo jedne statement, luksuzne minđuše. Međutim, kada je matura u pitanju ne morate mnogo eksperimentisati po ugledu na modne piste. Svoju haljinu upotpunite bogatim kristalnim visećim minđušama u efektnim bojama. A pod efektnim ne podrazumevamo ništa ludački šareno. Čak naprotiv, poigrajte se romantičnim pastelnim bojama i bez sumnje ćete biti najdivnija maturantikinja ikada (Marijin Kreativni Kutak, slika dole)


Čoker

Ukoliko ste odlučile da ispratite trend popularnih čokera, imate nekoliko divnih opcija pomoću kojih ćete izgledati otmeno. Prva među jednakima je i najjednostavnija opcija – plišana traka. Niste ni svesni koliko jedan tako jednostavan čoker može promeniti izgled iz prosečnog u moderan. Naravno, pod uslovom da želite baš ovaj komad nakita na sebi uz matursku toaletu. Druga opcija je svakako luksuzni, kristalni, širi čoker koji može biti i ručno rađen. Treća varijanta je jednostavan tanji, metalni, pomalo bohemijan čoker koji možete iskombinovati sa ponekim lančićem, čime ćete izgledati kao da se niste previše trudile i da vam je osećaj za moderno jednostavno prirodno stanje (Nakit Jelenica, slika dole).


Ostatak teksta pročitajte na Štikla i Patikla OVDE

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly