Apr 14, 2016

NAJJEFTINIJI MODNI TRIK KOJI IT DEVOJKE TRENUTNO OBOŽAVAJU

Poznate trendseterke širom sveta imaju novu-staru opsesiju koja izgleda mnogo bolje i modernije nego što zvuči - crna (satenska) traka oko vrata. Hajli Boldvin, Kendal Džener, Kim K, Gigi Hadid užvaju u ovom neverovatno trendi komadi nakita. 




Voleli ili ne neke od dama na listi jedno je sigurno - traka oko njihovog vrata učinila je da njihova odevna kombinacija dobije mali ali značajan zaokret. Najbolje od svega je sto ova traka sama po sebi ne predstavlja ništa posebno, tek parče materijala koje može ali ne mora da ima posebnu kopču. Ne gubi na svom efektu ni ako je u zadnjem delu vrata fino vezana u 'mašnicu' (budite drugačiji i mašnicu okrenite napred i dobijate još jednu trendi varijantu choker ogrlice). Pred vama se nalazi 10 poznatih ličnosti koje su 'razvalile' svojim kombinacijama koje su ponele uz najjednostavniji i najpopularniji choker trenutno. Obuci crno i obavezno stavi choker, simple as that!
"It devojka" je izraz koji se koristi u modernom rečniku i često se može pročitati u modnim časopisima. Ovaj izraz se upotrebljava za atraktivnu, mladu devojku kakva bi svaka devojka želela da bude. Ona ima sve, radi i posećuje događaje koje bi svaka devojka želela da poseti. Odeća koju nosi odmah postaje trend, njeni modni dodaci su must have, a njeno prisustvo poželjno. 

Rosie Huntington Whiteley



Candice Swanepoel



Behati Prinsloo




Gigi Hadid



Emily Ratajkowski




Kim K




Christine Centener



Victoria Justice



Kendall Jenner




Hailey Baldwin



Follow Us @get_sparkly