Jul 14, 2015

Kako nositi nakit za kosu kao top model?

Ruski model Nataša Poli pre nekoliko dana je proslavila svoj 30 rođendan. Zabava bi u najmanju ruku mogla da bude opisana kao glamurozna, a neki bi rekli čak i da je to previše glamura na jednom mestu. Bilo kako bilo, nemoguće je oteti se utisku da su Nataša i njeni prijatelji iz sveta mode pokazali kako nositi nakit pre svega ukrase za kosu i svojom pojavom oduzeti dah. Ovde 'kao milion dolara' postaje mnogo više od usputne opaske. 

Tematika zabave je očigledna i jasna već pri prvom pogledu na toalete, dekoraciju i način na koji se nosio nakit - Veliki Getsbi. U skladu sa tim, a u skladu i sa trenutnim trendom na revijama visoke mode, ukrasi posred čela su itekako bili neizbežni. Ipak, Nataša je sve podigla na mnogo viši nivo izabravši upadljiv kristalni nakit sa masivnim centralnim kamenom koji upotpunjava njenu frizuru, ističe njenu lepotu i čini da Versaće haljina zablista još jače. Svako ko joj je te večeri rekla da blista u mnogome je to mislio i bukvalno. 



Nista manje efektne ukrase za kosu nisu imale ni gošće. I dok su neke išle na sigurno i poverenje poklonile niskama bisera na čelu, druge su išle na ekstravagantnije varijante pa su se tu našle rese od perli, turbani, perje, ali i prave Wonder Women trake preko čela.





Follow Us @get_sparkly