Jul 12, 2015

5 vrsta nakita koje naglašavaju preplanuli ten

Prva asocijacija ne vrele letnje dane jeste preplanuli ten kome prilagođavamo sve ostalo, i odeću i modne dodatke. Kada se govori o bojama tu su bez premca jarke nijanse koje tokom hladnijih meseci ćute u ormarima a onda zablistaju tokom jula i avgusta. Bukvalno. Bio aktuelan ili ne zlatni nakit će svojim toplim sjajem upotpuniti taman ten, dok će bela boja kao kontrast učiniti da vaš ten još više dođe do izražaja. Fleš tetovaže su logičan izbor za aktuelno leto, a tirkiz se nameće kao univerzalan letnji kamenčić. 



Neon

Svedoci smo toga da svakog leta na scenu stupa nakit svetlih, jarkih nijansi. Ove boje osim što deluju zabavno, privlače pažnju na svakom koraku i slobodno ih možemo nazvati omiljenim stejtment letnjim momentima. Njihovo povezivanje sa letom nije slučajnosts obzirom da ove boje savršeno odgovaraju preplanulom tenu i dodatno ističu divnu boju kože. Čak šta više uz ovako jake boje nakita vaša koža će na prvi pogled delovati još tamnije.



Flash tattoo

Fleš tetovaže su možda više trend za aktuelno leto nego 'nakit' koji svakog leta dođe da nam istakne ten ali u ovom momentu ne postoji bolji način da pokažete svoju 'boju sa mora'. Ono što je posebno važno da znate je da tetovažu ne treba nositi na plaži, tokom sunčanja jer će deo kože na kome je zalepljena ostati neosunčan, odnosno svetliji. Zato svoj ukras prilepite kada čitav ten bude na svom mestu i njegova lepota će biti u potpunosti istaknuta. 


Zlato

Žuto zlato je savršeno za naglašavanje preplanulog tena zbog proste činjenice da se radi o plemenitom metalu toplog tona. Sjaj i boja zlatnih ogrlica, prstenja i narukvica će izgledati kao odličan dodatak vašoj koži. Osim toga ova tajna veza postaće vam jasna čim na telo prislonite zlatnu ogrlicu koja inače i izgleda sjajno uz topao ton kože.



Tiny Mine

Bela boja

Ništa ne ističe taman ten kao kontrastna bela boja. Koliko puta ste sami sebi delovali tamnije kada obučete belu haljinu ili u beloj majici? Baš zbog tog efekta odaberite prsten, minđuše ili ogrlicu sa belim detaljima i istog trenutka ćete naglasiti ten na delu tela na kome se taj komad nakita nalazi. Igranje kontrastima nekada može značiti mnogo više nego što to izgleda na prvi pogled.


Tirkiz

Ništa nije tako letnje kao tirkizni nakit. Iako je prisutan tokom čitave godine, a neki ga vole bez obzira na sezone tokom letnjih meseci u potpunosti oživi. Ništa ne paše uz taman ten kao boja mora pa jesvaka diskusija o ovoj boji kao nezamenjivom letnjem dodatku suvišna.


Follow Us @get_sparkly