May 12, 2015

Izjave ljubavi skrivene u prstenju

Dizajn prstenja, kao i uostalom svog nakita, napreduje iz godine u godinu, pre svega u pravcu istraživanja mogućnosti koje jedan mali komad plementog metala može da pruži. Uporedo sa tim radi se na tome da nakit pre svega 'dira' u sentimentalnu stranu potencijalnih kupaca i svojim novim slatkim licem postane savršen način da se nekome pokaže ljubav. Skrivene poruke poznate samo onome ko daruje i ko prima nakit oduvek su mamile uzdahe i iza sebe skrivale priče koje se pričaju i traju generacijama. Ali šta je sa savremenim prstenjem koje krije romantiku?



Love, kiss, amor ili bilo koja druga reč od 4 slova može biti vaša tajna, šifra koja će vas povezivati i onda kada drugi i nisu baš sigurni šta mala kombinacija na vašem prstu zaista i znači. 


Na prvi pogled tačkice mogu delovati samo kao dekorativni momenat na klasičnom prstenu ali zapravo se radi o izjavi ljubavi napisanoj Brajovom azbukom. Ljubav ne poznaje granice.


Zamislite trenutak kada vam neko stavi prsten na ruku bez ikakve dodatne napomene, simbolike i naizgled bez povoda, a onda kada ga skinete vidite na svojoj koži utisnutu poruku koja tako mnogo znači. Zamislite...


Iako je na prvu loptu besmisleno pokloniti nekome prsten u kome je skriven prsten priznaćete da je efekat iznenađenja ipak nešto zbog čega na kraju zaboravljamo svaki paradoks.


U svetu u kome je sve javno skrivene ljubavne poruke dobijaju neprocenjivu vrednost. Samo jedna rečenica, pa čak i samo jedna reč mogu učiniti da se vera u romantiku vrati.


Rustičan izgled prstena u kome je skrivena ljubavna poruka itekako ima smisla i dodaje na draži tom tako vrednom komadu nakita. 


Poznato je da danas postoje burme na kojima su utisnuti otisci prstiju mlade i mladoženje. Ali šta ukoliko oni tu razmenu ljubavi žele da sakriju od javnosti? 


Umesto da već ustaljeno izgovorite 'Udaj se za mene' možete joj staviti do znanja da ipak do kraja života birate samo nju. Svakog dana, svakog jutra, svake večeri.



A zašto ne i malo birokratije? Šalu na stranu, malo ko bi na prvi pogled rekao da ovaj ne tako lep prsten zapravo krije tako divnu poruku. Stavite pečat na svoju ljubav.



Svima je poznato da devojke i žene od zaboravljenje godišnjice naprave zaista pravu dramu. Neko se pobrinuo da reši taj problem. Remember ring je prsten koji u sebi ima mehanizam koji 24h pre određenog datuma počne da se zagreva tako da to dovodi do neprijatnog osećaja toplote na mestu gde je prsten. Kako se godišnjica prbližava toplota je sve veća. Vrelina ne može stvoriti opekotine, već samo osećaj koji jeste neprijatan ali svakako prijatniji nego zvocanje ili griža savesti.


Follow Us @get_sparkly