May 18, 2015

Glamurozne viseće minđuše - sledeći veliki hit?

Krajem prošle godine svet nakita na našim prostorima zahvatilo je ludilo zvano kićanke, koje sada, gotovo na polovini tekuće godine možemo videti kao ponavljanje sličnog modela u bezbroj raznih varijanti boja. Tržište je prezasićeno istim, pa je svaki novi momenat pravo osveženje ispred koga se već stavlja pitanje 'Da li je to hit koji će skinuti kićanke sa trona?'. Glamurozne viseće minđuše možda i jesu prvi korak ka promenama.


Slučajno ili namerno prva asocijacija bile su nam Oscar De La Renta minđuše, posebno jer je ovaj brend i poznat po visećim, 'clip on', minđušama načinjenim od dva segmenta različite veličine, sa fokusom na manjim ili većim kristalima. Nije nas začudilo ni što nas je put doveo do nekih starijih kolekcija umesto do aktuelne prolećne, jer je nekako i očekivano da kreacije visoke mode na naše 'ulice' silaze malo kasnije. Bilo kako bilo, imati De La Rentu kao inspiraciju uvek je nepresušan izvor i stoga se ljubitelji luksuza i glamura moraju radovati. 


RED CARPET JEWELRY
Apsolutno prvi izbor je Red Carpet Jewelry. Izbor boja i varijacija na temu definitivno će učiniti da mnogi namerni i slučajni prolaznici zastanu i provedi neko vreme na ovoj fejsbuk stranici. Naglasak bi bez sumnje mogao da se stavi na činjenicu da svaki model izgleda luksuzno i neprocenjivo pa je iskušenje utoliko veće. 


ANTOANETA NAKIT
Antoaneta nakit nam je privukao pažnju neverovatnim bogatstvom boja koje čine da ovaj nakit osim doze glamira sa sobom nosi i malo ekstravagancije. Pravi primer stejtment komada nakita koji će se bez problema probiti i kroz dugu puštenu kosu. Imajući u vidu da se pravila u modi svakodnevno razbijaju nije nas začudilo ni to što su ove minđuše svoje mesto našle i u svakodnevnim varijantama.


FIORE GIOIELLI

Pomalo stidljivo u istu avanturu upustila se i radionica Fiore Gioielli. Iako su se u njenoj ponudi našla tek dva ovakva modela, verujemo i nadamo se da će se brzo vratiti na ovaj put. Zapravo, upravo ovaj njen model nam je skrenuo pažnju na lepotu ovih minđuša. Testiranje tržišta nikada nije lak posao, ali nesumnjivo ove minđuše bez problema polažu sve testove. 

Follow Us @get_sparkly