Apr 4, 2015

Stelle's audio earbud locket - ogrlica budućnosti

Priča o "nosivim tehnologijama" skoro svakog dana dobija po jednu novu rečenicu, a nakit budućnosti sve značajnije mesto u svetu ukrašavanja. Prsten je komad nakita koji je izuzetno pogodan da se u njega spakuju zanimljivi i korisni elementi modernih tehnologija, a Ringly i Siren su pravi dokazi za to. Ipak, poznavaoci ove oblasti se vrlo uspešno igraju i sa drugim vrstama nakita. Jedno od najnovijih ostvarenja na toj sceni je Stelle's audio earbud locket. Radi se o ogrlici u kojoj su spakovane blutut slušalice i koja savremenoj ženi omogućava da preko njih sluša muziku i razgovara telefonom. Sve to uz vrlo lep dizajn.


Ženama koje skoro svakog dana trče sa jednog mesta na drugo zaista nije potrebno da usput preturaju po torbama i džepovima u potrazi za telefonom. Zato je dizajniranje ove ogrlice odličan način da se spoje lepo i korisno, pa da se ženama omogući da im ukras oko vrata istovremeno bude i praktičan.
Ova ogrlica futurističkog dizajna savršeno paše uz modernu ženu. Na tankom hromiranom lančiću je privezak koji tu negde na visini grudi krije interesantnu tajnu. U privesku koji je dizajniran u obliku dijamanta spakovane su blutut slušalice, koje su spojene jedna sa drugom i jednim lančićem povezane i sa priveskom. Ogrlica se može nositi i sa slušalicama unutra, ali ako se izvade, uz pomoć njih vlasnica ogrlice može slušati muziku ili obavljati telefonske razgovore tokom svog užurbanog dana.


Dugmići za odgovaranje na pozive i kontrolu jačine zvuka nalaze se na samom privesku. Njima se lako može rukovati, s obzirom na to da prozvođač ističe kako se privezak ne njiše poput klasičnih već zbog hromiranog lančića na kome je stoji na jednom mestu. Inače, privezak je dizajniran u dve varijante - Midnight (metalik) i Seabreeze (akvamarin plavo) i u njemu je i ugrađeni mikrofon, kao i baterija koja dozvoljava 10 sati neprekidnog korišćenja.
Ovo zadovoljstvo biće u prodaji već početkom ove godine i koštaće oko 200 dolara. Dolazi iz firme Stelle's Audio, koju su 2012. godine u Kaliforniji osnovali bračni par Anna Perelman i Wayne Ludlum. 



Follow Us @get_sparkly