Nov 16, 2017

MOJA VELIKA LABELLO TAJNA

Kada sam pre nekoliko godina kupila simpatičnu malu Labello limenkicu, koja je neodoljivo izgledala kao minijatura Niveine kreme, nisam ni slutila da će se roditi jedna velika ljubav koju ću se usuditi da nazovem zavisnost. I nebitno da li iz kuće izlazim na 5 minuta ili 5 dana, u rukama ću pored mobilnog telefona uvek imati i moj Labello Lip Butter Original. I mada sam od onih koji ne broje dane, rekla bih da je tako dobrih 5, 6 godina.


I možda sve to zvuči kao početak reklame, ali iskreno svako ko me zna, verovatno je više puta bio u prilici da me vidi kako po torbi ili kući 'jurim' Labello... Ili kako pri dolasku na ispijanje kafe sa prijateljima na sto prvo spuštam baš taj proizvod za usne. Iako ja to pripisujem činjenici da ne podnosim oštećenu, suvu kožu usana, verujem da u tome ima i malo navike... Neki bi to nazvali i svakodnevnim ritualom ili beauty rutinom.



Pre lip buttera sam kupovala razne varijante labela i uvek sam se najduže zadržavala na onima koji su imali, kako ja to volim da kažem, puderast miris. Posebno su mi dragi oni koji ostavljaju baršunast osećaj na usnama i koji su malo masniji i teži. Možda je to bio i jedan od razloga zašto sam omiljeno Labello Originals u karminu, zamenila apsolutno nezamenjivim Lip Butterom. Ne volim kada ovakvi proizvodi ostavljaju sjaj, ali sam u prošlosti imala i takve svoje favorite. 

Labello koje sam apsolutno obožavala i čija me tekstura i podseća na lip butter je Velvet Rose (ili Soft Rose). Miris je nežan, puderast, a na usnama je takoreći mat. Zatim, moje simpatije je imalo i Labello Q10, u tubici koja podseća na pakovanja za kreme za ruke. Star Fruits Labello se nalazi među mojim favoritima zbog svog mirisa, koji je prijatan, voćkast, osvežavajući ali zbog sjaja nikako nije zauzeo stalno mesto u mom neseseru. Niz isprobanih proizvoda bi se možda nizao u nedogled da u jednom trenutku nisam odlučila da probam jedno koje sam uvek izbegavala zato što je jednostavno na prvi pogled bilo... Obično. Labello Original. I zaista, pakovanje ovog labela ni po čemu nije posebno, miris nije specifičan, niti je tekstura jedinstvena, ali ipak... Ono je postalo moj omiljeni proizvod za neku usana, ikada. Kasnije sam samo tu ljubav prenela na Lip Butter. I tako je i danas, svakog dana, već dosadno dugo.


Labello Original Sparkling

Nova ograničena serija originalnog Labella, međutim, odlučila je da unese malo promene u živote svih nas koji se već dugo družimo sa standardnim plavim pakovanjem. Prepoznatljiv nežan miris kao i kod originalnog Labella i Lip Buttera, sa poznatom teksturom, sa finom, gotovo mat završnicom i u šest potpuno novih, simpatično nazvanih 'sparkling outfita'. Da li ste mislili da nećemo isprobati nešto što u svom nazivu sadrži reč SPARKLE? Ova ograničena serija, osim po svom šljaštećem pakovanju, priziva praznike i vreme darivanja i divnom idejom, da ukoliko odlučite da nekome poklonite ovo labelce, na pozadini pakovanja upišete i kratku poruku. Pored neizbežnog zlatnog i srebrnog pakovanja, tu su i poklopci u šljokičasto zelenoj, ljubičastoj, roze i crvenoj boji. Sve skupa, jedna zabavna ideja da se unese potpuno nova energija u proizvod koji je već dobio status klasičnog. 


Labellino

Drugi proizvod koji je došao u naše ruke je jedan mališan koji osim što ima preslatko ime, Labellino, ima i jedno od najlepših pakovanja koje je ova kompanija predstavila. Prva asocijacija pri susretu sa pakovanjem, bila je unutrašnjost kinder jajeta, plastično jaje u koje su smeštene poklon igračkice. Labellino je trenutno dostupan u dve varijante, sa mint zelenim i pastelno rozim poklopcem, koji odgovaraju i boji ali i mirisu  samom proizvodu u unutrašnjosti. Ružičasti miriše na malinu (nežno, podseća na voćne pez bombonice), dok zeleni miriše na osvežavajući mentol. Malo je masniji na usnama (što ja inače i volim), a miris je dosta intenzivan. Pri zatvaranju pakovanja imate mali klik, pa ste u potpunosti sigurni da se neće otvoriti i uništiti sam proizvod koji je u unutrašnjosti smešten poput lepe kupe sladoleda.




Sadrži 7g proizvoda dok standardno labelo ima 4.8g, što je prilična velika razlika. Ipak, po staroj dobroj navici moram se vratiti na moj voljeni Labello Lip Butter Original koji ima čak 16.7g proizvoda. 

Cena originalnog labela u šljokičastom pakovanju iznosi 247 dinara (koliko je i cena Lip Buttera), dok je cena malog, slatkog Labellina je 639 dinara. Cena preuzeta sa sajta Lilly Shop. 

Da li ste isprobale nove Labello proizvode i za koji biste se radije odlučile Labello Original u novom pakovanju ili Labellino?


4 comments:

  1. Labello lip butter od maline je nešto što je u rekordnom roku popravilo stanje mojih usana. Po meni, mnogo bolji i delotvorniji od hvaljenog Nuxe reve de miel.
    Volela bih da probam Labellino. Za sada me samo cena odbija od kupovine, jer nisam sigurna da li opravdava ono što se nalazi unutra. Mada, kao pravi zaljubljenik i kolekcionar mazalica za usne (imam sigurno više od 50 kom) verujem da neću moći još dugo da odolim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se da je cena Labellina malo hmmm... Ali lepo mirise, fin je osecaj na usnama, nisam imala kriticnu fazu, tako da ne znam sta bih rekla za efikasnost, ali cini mi se da je jako slican butteru... Inace jako volim proizvode koji mirisu na malinu, ali iznenadjujuce nisam probala lip butter sa tim mirisom, moracu. Hvala na citanju <3

      Delete
  2. Hmm, možda probam Labellino jer je jako praktično i slatko pakovanje. Ali ipak, setih se da odaavno nisam kupila svoj najomiljeniji Labello proizvod, i to onaj sa kamilicom <3
    (probaj ako nisi ;) )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, znam taj od kamilice, moja cimerka ga je obozavala, ali iskreno nisam ga probala. A mogla bih bas :D Ja imam neki problem s kamilicom, i ozbiljno zaobilazim proizvode sa njom, valjda neka trauma sa cajem hahaha Labellino je super, bas nekako proizvod za usne kakve ja volim <3

      Delete

Follow Us @get_sparkly