Jun 14, 2017

MI VEĆ NOSIMO MINĐUŠE KOJE POZNATE BLOGERKE OBOŽAVAJU

Leto 2017 će biti u znaku dugih minđuša koje na scenu vraćaju oblike i forme koje smo voleli kao mali. Rese smo već stavili na listu želja, a zahvaljujući nekim od najdražih trendseterki otkrile smo još jedan mini trend koji nam ulazi pod kožu. Napravite mesta u svojoj kutiji sa nakitom jer duge minđuše od kuglica stupaju na scenu.


Pre nego vas upoznamo sa originalnim modelom minđuša za kojim već uveliko vlada pomama na instagramu, kratka napomena - ekstremno je lako napraviti ih kod kuće. Ako uz to umesto da pravite pom pom (tutorijal pogledajte OVDE) u blizini imate radnju sa repromaterijalom (ili možda koji pom pom od prošle godine) onda vam za par ovakvih minđuša neće trebati ni mnogo vremena. Pored loptica trebaće vam i još par 'udica' ili iglica i to je to. Provucite konac tako da nižete pom pomove jedan za drugim, ali sa par centimetara razmaka između njih i to je to. Naši handmade pom pomovi nisu baš ispali savršeni, ali znate... Nama se dopadaju!


Ako se pitate 'Koje su to SVE trendseterke koje obožavaju ovaj model minđuša?', odgovorićemo vam sa nekoliko imena čijem osećaju za trend itekako verujemo. Marijana Hjuit i Desi Perkins su samo početak, jer su prve koje su nas pre nekoliko nedelja zaintrigirale dugim minđušama načinjenim od niza kuglica. I dok se Desi odlučila za crnu varijantu, Marijana je pokazala da je ovaj model više nego savršen u ombre verziji koja je tu da unese malo boje i energije u crno-beli stajling. Podignuta ili zabačena kosa idealne su da istaknutu ovakve minđuše i pažnju posmatrača usmere na nakit. Zvuči kao da je reč o još jednom hitičnom paru stejtment minđuša.


Ove minđuše su ništa manje popularne na našoj najdražoj mreži Pinterestu, tako da smo se brzo bacile na instraživanje porekla ovih zabavnih minđuša koje vole i divna Selena Gomez i Viktorijin anđeo Lili Aldridž. Radi se o kreaciji Rebeke De Ravenel (instagram: @rderavenel) koja zaista na svom profilu nudi najrazovrsnije varijacije na temu ovih minđuša. I znate, ovog leta nam je definitivno glavna tema (la) fiesta, pa nemojte da vas čudi što nas i ovaj model poziva na igru i zabavu. Ali na poseban sofisticiran i ženstven način. Ima nečeg neobično klasičnog u njima, zar ne?





Ipak, ukoliko ne želite da ih pravite od vunenih kuglica, možete ih napraviti i od drugih materijala i u različitim varijantama. Možda kao niz bisera kao kod Riki Berns ili možda neki drugi vid perli. Poigrajte se i veličinama, od najmanje do najveće. Poigrajte se i dužinom ili zaigrajte na kartu asimetrije. Kada pustite mašti na volju, mogućnosti su neograničene. 


Šta mislite o ovom modelu minđuša? Da li biste radije nosili pom pom ili perle?

6 comments:

  1. Post je fenomenalan. Jako mi se dopada izbor... ljubac

    https://style-ladies.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Mislim da bih mogla ovo da isprobam, hvala na inspiraciji. :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema na cemu, uvek nam je drago da cujemo da neko planira da isproba nesto sa naseg bloga :*

      Delete
  3. So intersting earings!!! I like pair of pearl earings!

    FashionnPasion

    ReplyDelete
  4. I like your post, so beautiful! I'm following your blog :)

    wdresscode.blogspot.ru

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly