Dec 7, 2013

Ivana Selakov - glam rock na sceni i van nje

Ivana Selakov važi za pevačicu koja je karijeru gradila isključivo na svojim glasovnim sposobnostima, a to je i jedini pravi put da talenat i kvalitet zaista dođu do izražaja. Nije dozvolila da estrada utiče na njen stil odevanja, već se oslonila pre svega na svoj osećaj. Njen stil je blizak devojkama koje vole njenu muziku, bez mnogo eksperimentisanja i bez provokacija. Spotom za pesmu 'Grad, grad' zaintrigirala je mnoge modernim i veoma upečatljivim nakitom koji je poslednjih meseci postao njen zaštitni znak na nastupima. U novom spotu za pesmu 'Bolujem godinama', zahvaljujući Goldy nakitu, Ivana nosi popularne lanace oko struka i nakit za ruku, još jednom zadržavajući svoj prepoznatljiv stil sa novim, jakim, moćnim momentom. A Ivana i njena muzika i jesu takvi, zar ne?



Da li pratite trendove i kom trendu niste mogli da odolite u 2013?
Ne pratim slepo trendove ali kada je u pitanju moda jako mi dopada sve što je bilo aktuelno u poslednjih godinu dana.

Da li je nakit bitan deo Vašeg stila i koliko često nosite nakit van scene?
Najviše nosim nakit na sceni tj.u emisijama i na nastupima i to u poslednje vreme ogrlice i narukvice dok sam pre toga stalno nosila isključivo glomazne mindjuše.

Da li kupujete ručno rađeni nakit?
Od kako sam otkrila nakit Goldy koji unikatno radi Maja Drljača, ne skidam ga bukvalno u svim prilikama jer je izuzetno moderan i atraktivan.

Komad nakita od koga se ne odvajate?
U poslednje vreme je to Goldy ogrlica u srebrnoj boji koja je u tri sloja tj.sastavljena od tri različita lanca i vrlo je upotrebljiva a atraktivna.



















Da li ste od onih zena koje nakit kupuju uvek kada im se nešto dopadne ili samo kada Vam je potreban?
Samo kad mi privuče pažnju neka stvar svojom originalnošću.

Kada je u pitanju moda/odevanje da li osluškujete sta je aktuelno ili se oslanjate na svoj osećaj?
Imam tu sreću da je trenutno aktuelno sve ono sto ja inae oduvek volim-glam rock style tj.kombinacija kožnih jakni, pantalona i helanki sa sportskim majicama i ravnim čizmama uz nezaobilazne lance.

Ko je po Vašem mišljenju ikona stila?
Ima ih puno ali različite osobe najbolje nose različite stilove, nekad je to bio klasičan svedeni stil a sad je ovaj aktuelni.. Svako doba ima svoje ikone.

Kako biste definisali svoj stil i koliko vremena providite u planiranju kombinacije za nastupe?
U poslednje vreme stilski na nastupe nosim slične stvari-crne kozne uske pntalone u kombinaciji sa nekom bluzom ili majicom. Na to obujem cipele ili čizme i stavim ogrlicu Goldy. 



















U spotu za pesmu 'Bolujem godinama' Ivana nosi unikatni nakit Goldy

foto IvanaSelakovOfficial

1 comment:

Follow Us @get_sparkly