Dec 21, 2013

Street Style Banja Luka by Daša Gajić - novembar i decembar

Ulice Banja Luke ne miruju iako se na trenutak možda učinilo da su utihnule, da su modni poduhvati zastali a divna Daša ostavila aparat sa strane. Daleko od toga. Vredna Daša je radila na nekim drugim projektima, ali nije zanemarila ni ulični stil svoje Banja Luke koja je tokom novembra i decembra drugim detaljima posvetila više pažnje nego li nakitu. Ipak, bilo je i nakita koji je privukao našu pažnju. Nosiv, simpatičan, univerzalan i veoma praktičan nakit pravi je izbor za hladne dane kada kape i šalovi postaju naš najbolji saveznik.



Zima sama po sebi nameće trendove ili barem one aktuelne prilagođava sebi. Bilo kako bilo, ne ostavlja nam mnogo prostora za eksperimentisanje sa nakitom. Prstenje nam skrivaju rukavice, ogrlice šalovi, narukvice su ispod debelih jakni. Ipak, kada se oslobodimo svih tih slojeva nakit uspeva da zadobije svu potrebnu pažnju. Banjalučanke su iskoristile ovu netipičnu jesen-zimu da ipak još malo prošetaju svoj originalni nakit.


Dani koji ne zahtevaju da nam glava bude skrivena pod kapom su apsolutno savršeni za nakit za kosu. Jedna sasvim obična šnalica se možda ne bi mogla staviti u kategoriju nakita, ali jedan upečatljiv detalj poput leptirića je definitivno uvodi u kategoriju unikatnog ukrasa. Ukoliko uz to imate i originalnu frizuru pobeda je sigurno vaša. 

Tipično ženski smo uvek fascinirane kamejama. Brošić sa kamejom je uvek fantastično rešenje za ukrašavanje podignute kragne i jedan od onih detalja koji će strogo ozbiljnoj, poslovnoj kombinaciji dati novo lice. Prsten je apsolutno anđeoski. Krila su uvek motiv koji će izazvati oduševljenje, bilo da se radi o minđušama, privesku ili, kao u ovom slučaju, prstenu. Savršena kombinacija modernog prstena koji s jednog prelazi i na drugi prst i vintage detalja poput romantične kameje. 

Simpatičan detalj jeste i jednostavna ogrlica sa zanimljivim detajima među kojima je naefektniji privezak u obliku vrha strele. Time je na vrlo mudar način ogrlica ukombinovana sa ostatkom stajlinga. Lagan, nenametljiv komad nakita je neophodan svakoj devojci. 

O ovakvoj ogrlici ne treba pričati mnogo, lančić i kamenčić i kraj priče. Dovoljno da razbije monotoniju, taman da ne pokupi svu slavu. 

Ova ogrlica je apsolutni pobednik među ponuđenim kandidatima iz Banja Luke. Razlozi - model kragnice je uvek popularan samo u zavisnosti od sezone i forme može biti aktuelniji i poželjniji, zatim fantastična rozikasta boja se savršeno uklapa u trend sezone,dok simpatični detalji u formi cveta čitavoj priči daju romantičan momenat koji balansira činjenici da je izrađena od koža . O'grlice bravo!

Samo jedna narukvica među fotgorafijama nameće nam misao da jesen i zima ipak nisu najbolja doba za njihovo nošenje. Autor je, takođe, O'grlica. Ova, na neki način, modfikovana mašna može u potpunosti uneti novu energiju u vaš stajling kombinujući dve neutralne boje sa jednom jako efektnom, pravom jesenjom. 
I za kraj prsten. Da li ste ikada nosile masivan prsten na kažiprstu? Ako niste pokušajte, jer je to definitivno jedan od najmoćnijih načina . A motiv poput ovog ga čini utoliko efektnijim. 



No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly