Apr 27, 2017

NAKIT DAMICA - PRAVI NAKIT ZA PRAVE DAME

Mali domaći brend ručnorađenog nakita Nakit Damica je jedan od mnogobrojnih koji su svojim radom privukli našu pažnju ali i pažnju onih koji su se upoznali sa sadržajem prvom domaćeg jewellery boxa - Infinity. Ogrlice sa resama, simpatične narukvice i, naše omiljene, minđuše su samo neki od komada koji privlače pažnju.

Gotovo svaki veliki brend nakita ima nešto što predstavlja njihov zaštitni znak, bilo da je reč o narukvici kod Kartijea ili Tifanijevih minđuša, to nešto što će vam bukvalno odmah reći da je reč baš o jednom ili drugom velikom juvelirskom brendu. Upravo nešto tako su ove minđuše za mali ručnorađeni nakit Damica čije su simpatične stejtment minđuše postali zaštitni znak i jednostavno znate da je o njima reč, istog trenutka kada ih vidite. Na čvrstoj metalnoj podlozi pričvršćen je niz od dominantnih mat perli, sa varijacijama na temu cirkona koji padaju ispod njih. Pored nežne bež boje Damica u svoju ponudu unosi i nove boje poput pink, zelene i crne. U svakoj boji ove minđuše su zaista damske i glamurozne i moram priznati da na slici deluju manje nego uživo i iako ih ne bih nazvala velikim komadom nakita, svakako zaslužuju epitet stejtment... Jer zaista prave razliku.


Pored ovih minđuša na našoj ruci se našla i narukvica na koju je Damica ponosna. Radi se o narukvici od svilenog konca i prepoznatljivoj kićanki, ali i priveskom po izboru. Mi smo, simbolično, odabrale dijamant. Pored priveska možete odabrati i boju same narukvice. Ovo jeste jedan praktičaN komad nakita ali i multifunkcionalan. O čemu se radi? Ukoliko se prepustite kreativnosti možete je poneti i kao popularan choker i to sa privescima napred ili nazad... To je ipak stvar ukusa, izbora, kreativnosti, originalnosti... Upravo su nam najdraži takvi komadi nakita, koje možemo nositi na više načina.

Kao što je već sasvim jasno nakit Damica tek kreće u svoju kreativnu priču i na tom putu smo se tako slatko prepoznale pa se i mi same već pomalo osećamo kao damice. Najpre su našu veliku naklonost dobijaju efektne minđuše, ali ništa manje ne motrimo i na ostatak damskog rada. Kreativnost kao i sve u životu ima svoj trenutak u kome će zablistati... Vreme nakita Damica tek dolazi.

Nakit Damica možete pronaći na instagramu OVDE i fejsbuku OVDE.

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly