Nov 18, 2015

Bele privremene tetovaže su savršen zimski ukras

Kada su u pitanju fleš tetovaže verovatno pripadate ili kategoriji onih koji ih obožavaju ili ste u kategoriji onih koji više ne mogu da ih podnesu. I dok im je njihova mogućnost nošenja kao ukrasa za kosu produžila život i posle leta, mnogi su već počeli da sumnjaju da ove zlatne i srebrne šare na telu i u kosi mogu da nam ponude išta novo. Međutim, čini se da su se prevarili i da nam nove privremene tetovaže ipak one nude nešto novo, pravu zimsku čaroliju.


Ove "zimske" privremene tetovaže nisu delo svetski poznate kompanije Flash Tattoos već predstavljaju proizvod brenda Mr. Kate koji u svojoj ponudi ima i klasične metalik privremene tetovaže u zlatnoj i srebrnoj, ali i one u drugim bojama. Između ostalog, u ponudi je i takozvani konfeti dizajn koji izgleda baš kao da ovakve šarene papiriće imate prilepljene na licu i telu. Zanimljivo je da Mr. Kate ne koristi naziv "flash tattoos" i ove ukrase naziva "beauty marks" ili šminkom za novo doba. Bez sumnje bi se moglo reći da je ponuda ovog brenda zanimljiva, zabavna i šarenolika... U pravom smislu tih reči. 


Zimska kolekcija, međutim, umesto boja donosi belilo. Razni oblici pahulja, ledenica, ali i tribalni motivi  koji su karakteristični za tetovaže kanom, našli su svoje mesto u ovoj romantičnoj kolekciji koju ćete sigurno poželeti da vidite kao ukras na sebi. I, verovatno ćete pomisliti kako će bele nalepnice ostati neprimećene na našim telima koja tokom zime gube preplanulost i ostaju bleda, ali tu i leži čarolija, jer ćete tek onda, sa aristokratskim tenom, zaista moći i da budete pravaledena kraljica. Jedva čekamo da ove tetovaže stignu i do Srbije.





Foto: Mr. Kate




PROČITAJTE JOŠ: 




Follow Us @get_sparkly