Aug 30, 2015

5 omiljenih uniseks komada nakita trenutno

Nakit koji se može nositi na različite načine i u različitim prilikama je svakako nakit koji većina nas posebno voli. Međutim postoje i oni komadi nakita koje bez problema mogu nositi i Ona i On. I dok su neki, poput kožne narukvice sasvim logična asocijacija na uniseks nakit, moderne fleš tetovaže ili pečatni prsten mogu biti momenti kada će skeptici sumnjičavo odmahnuti glavom. Lista se,ipak, ne završava tu. 


1. EARCUFF 

Naravno da se ovde ne misli na šljašteće kristalne earcuff minđuše, već na njihovu minimalističku verziju koja se nosi na gornjem delu ušne školjke. Osim što izgleda cool, ovakva minđuša je i jako efektna, bez obzira da li je nose momci ili devojke. 



2. CARTIER NARUKVICA

Upečatljiv dizajn Kartijeove narukvice je bez sumnje je odličan detalj na svima koji mogu da je priušte. Uz kvalitetne kopije na našem tržištu sasvim lako možete da uživate u matchy-matchy asesoaru sa vašom jačom polovinom.



3. PEČATNI PRSTEN

Pečatni prsten na malom prstu je itekako moćan detalj na ženskim rukama čak iako se nalaže pored mnogo suptilnijih komada poput nežnog vereničkog prstena i burme. Ukoliko vaš muškarac od stila ima jedan ovakav komad nakita definitivno ga možete pozajmiti na kratko.



4. FLEŠ TETOVAŽE

Iako će neki momci reći da su fleš tetovaže samo smešne ženske nalepnice, drugima će biti itekako zanimljive i želeće da ih isprobaju. Ukoliko ih nalepite na pravom mestu, uz odgovarajuće motive i stajling neće izgubiti baš ništa od svoje muževnosti, ali će definitivno postati mnogo više cool i u trendu.



5. USLOJENE OGRLICE

Dok god ukrase držite u kategoriji 'cool' imaćete otvorenu mogućnost da nakit delite sa Njim. Ogrlica oko muškog vrata odavno više nema značenje 'kajla' već stajliš detalj koji od odeće čini stajling. Ukoliko i On, kao i vi, pažljivo bira detalje, onda defitnitivno zajedno odaberite novi set ogrlica. 


Follow Us @get_sparkly