Aug 1, 2015

10 načina da nosite choker ogrlice

Ukoliko biste krajem ovog leta i početkom jeseni da investirate u komad nakita za narednu sezonu onda prema preporuci Ella to treba da bude ogrlica u choker varijanti. Choker ogrlice su jako kratke ogrlice koje u potpunosti prijanjaju uz vaš vrat i sa sobom nose dozu seksipila i samopouzdanja koji su uvek potrebni svakoj ženi. Istovremeno, jedan ovakav komad nakita može u potpunosti promenti vaš stajling iz prosečnog u šik.




Choker, zapravo, nije nikakva novost. Ovakve ogrlice bez sumnje nas vraćaju u (ne tako) davne devedesete kada su 'cool' klinci nosili sada već legendarne ogrlice-tetovaže. Takođe, druga asocijacija su svakako gotik ogrlice, ali i nostalgija za viktorijanskim periodom. Bilo kako bilo, jesen 2015 bez sumnje ima ogroman potencijal da ogrlice više ne budu dosadne i tipične, već nove i dramatične.


Ove ogrlice su podjednako efektne i ako se radi o tananoj ali čvrstoj niti oko vrata i ako je reč o nešto širim, upadljivijim varijantama. Uz majicu ili košulje idu odlično, uz dugu satensku haljinu sa dubokim dekolteom idu savršeno. Može se nositi sama, može se nositi i u kombinaciji sa lančićima, a posebno je efektna ako je nosite u njenoj nedovršenoj verziji. Ovakve ogrlice se već neko vreme provlače kao najbolji način da pokažete svoju naklonost prema novim stvarima u svetu nakita. A novoga je svakog dana sve više. Najbolje idu uz jednobojnu podlogu, pre svega na crno i belo, na kožu ali uz malo veštine možete ih nositi i uz print.















Follow Us @get_sparkly