Aug 6, 2014

Vesper - novi nivo uživanja u nakitu

Nakit je odavno prestao da bude samo ukras kojim njegova vlasnica iskazuje svoj status, bogatstvo ili stil. Granice se razbijaju zajedno sa predrasudama i tabu temama te se može reći da sloboda postaje stil života. Ukoliko nakitu i slobodi dodamo i savremenu tehnologiju nesumljivo je da ogrlica - vibrator jeste logičan aksesoar za savremenu ženu koja je dovoljno hrabra da svoje tajno oružje tako javno pokaže.



Modni magazin Glamur je Vesper, ogrlicu - vibrator kompanije Crave, najavio kao šik susret seksa i mode, dok je Refinery 29 privezak nazvao 'iznenađujuće elegantnim'. Da li je moderna žena zaista spremna za ovakvu vrstu modernog, funkcionalnog nakita? Kosmopolten ga već stavlja na listu želja. 
Crave je već ranije predstavila igračke za dame čija baterija se u skladu sa vremenom u kome živimo puni jednostavnim usb priključkom na računar, ali su ovog puta nastojali da kreiraju proizvod koji će biti moderan, sofisticiran i lep kao komad nakita, ali istovremeno i razigran i provokativan kakav treba da bude vibrator. Kako želja za različitim seksualnim iskustvom ne bi bila sputana predrasudama i sramotom ova kompanija je dizajn slim vibratora podigla na viši, znatno sofisticiraniji nivo. 


Vesper privezak je urađen od nerđajućeg čelika koji kao bilo koji drugi minimalistički stejtment komad nakita od dosadne odeće može načiniti modernu kombinaciju. A uz to iz Crave-a obećavaju i fenomenalan užitak. Dostupan je u tri boje - srebrnoj, u boji ružičastog i boji 24-oro karatnog zlata, sa odgovarajućim lancem oko vrata. Rukovanje je takođe veoma jednostavno, pa se aparat uključuje uz pomoć samo jednog dugmeta, a pritiskom na isto se bira i jedna od tri brzine a dužim zadržavanjem se isključuje. 
Da li će žene zaista poslušati preporuke modnih magazina ili će ipak svoje seksusalne želje ostaviti za četiri zida ostaje da se vidi, ali za one hrabrije ovakav komad oko vrata značiće i dodatnu dozu samopouzdanja. Vreme je za novi nivo uzivanja u nakitu. 

Vesper nije prva ogrlica koja se stavlja u kategoriju seks- igračaka. Kompanija Black Label već je predstavila svoju vibrirajuću ogrlicu, za stimulaciju grudi/bradavica, ali je zanimljivo da se jednim od najstarijih seksualnih pomagala smatra, ni manje, ni više nego biserna ogrlica. 


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly