Aug 15, 2014

Flash tattoos - tetovaze inspirisane nakitom

Teen Vogue se pita "Šta će vam Kartijeova narukvica ako gomilu ovakvog zlatnog nakita možete nabaviti za samo 25 dolara?" Istini za volju, nisu mislili na pravi nakit već na tetovaže inspirisane njim. Ove privremene, fleš tetovaže nikako ne deluju jeftino i  potpuno su u skladu sa vrelim letom, morem, žurkama i festivalima. 





Kod nas ove tetovaže trenutno možete pronaći na
stranici  DAZZLING NAKIT

Igre sa samolepivim sličicama iz našeg destinjstva sada su prerasle u savršen letnji aksesoar. Flash Tattoes čak nudi i više različitih kolekcija - Sheebani, Goldfish Kiss H20, Sofia i druge...Tako je Josephine kolekcija sa klasičnim oblicima, Nikki u rok fazonu, dok je Sheebani inspirisana idijskim crtanjem kanom. 

Metalik tetovaže u zlatnoj, srebrnoj i crnoj boji potrajaće na vašoj koži od 4 do 6 dana i za to vreme treba izbegavati supstance na bazi ulja. Posebno je zabavno što same možete kreirati sopstveni nakit, kombinujući mnoštvo različitih dezena. I nema tu samo oblika prstenja, narukvica i ogrlica, Flash Tattoes nudi i gomilu simbola ili rečenica koje možete poneti na koži kao moto.



Flah tetovaže se ne prodaju na komad već kao kartoni na kojima se nalaze razni motivi koje kasnije možete kombinovati po sopstvenom nahođenju i ukusu.

DELOVI TELA NA KOJIMA SE OVE TETOVAŽE NAJČEŠĆE MOGU VIDETI



RUKE







NOGE




LEĐA






VRAT




GRUDI



POZNATE LIČNOSTI KOJE VOLE FLASH TETOVAŽE


Ovakav aksesoar je bezbedan za kožu i jednostavno ga je zalepiti na nju. Bitno je da bude suva, čista i bez primesa ikakvih ulja. Nakon što se odabrani dezen zalepi na kožu treba je pritiskati mokrom krpom tridesetak sekundi i ne rastezati kožu narednih 10 minuta. I, to je to! Bezbroj ogrlica, narukvica, prstenja i nakita za telo je na raspolaganju i ništa od njega neće se zapetljati u kosu, pokidati ili smetati na bilo koji drugi način. 

Više famoznih žena poigralo se ovim novim trendom, a jedna od onih koje mu nisu odolele je čuvena Aleksandra Ambrozio, ali se kao najpoznatija ljubiteljka flashtetovaža definitivno može smatrati uvek savršena Bijonse.































Follow Us @get_sparkly