Dec 14, 2013

U novu godinu sa unikatnim mindjušama

Ukoliko ste čitale naš tekst o novogodišnjim ogrlicama, verovatno ste se zapitale zašto ništa nije rečeno o drugim komadima nakita - minđušama, narukvicama ili možda tijarama? Bez brige, ogrlice su samo bile početak jedne pripreme za doček, koja uvek i bez izuzetka traje toliko dugo da sve bude završeno u podne 31. decembra. Zato vam mi posle ogrlica predstavljamo i top 5 minđuša koje neodoljivo odgovaraju jednom ovakvom slavlju. Glamurozno, svetlucavo, kristalasto i pre svega nosivo i u onim danima, i prilikama koje nam dolaze u novoj 2014. 


U novogodišnjoj noći zablistaće kristali, cirkoni i poneki biser, a potpuna dominacija pripašće većim i dužim modelima minđuša koje devojke nemaju prilike da nose inače. Svetske modne piste su tokom predstavljanja jesenjih kolekcija bile ukrašene luster minđušama, ali naše devojke se još uvek drže dobro proverenih varijanti. Sve više radionica se bavi minđušama koje se izrađuju pričvršćivanjem kristala i cirkona na transparentnoj ili bilo kakvoj drugoj čvršćoj podlozi. One deluju bogato i krajnje primereno za ovu ali i druge slavljeničke prilike.

Mustrica Nakit od Filca se bavi pre svega, upravo, nakitom izrađenim od filca, međutim ume, veoma mudro da isti taj filc ukrasi perlicama. Ovaj par minđuša će istovremeno doneti nešto neutralno i nešto efektno vašem izgledu. Zlatne perlice daju bogat sjaj, dok biser-bele unose jedan damski momenat. Čitavu priču upotpunjuje različita veličina perli koja minđušama daje posebnu dubinu, dodatnu dozu glamura i bogatstva detalja.
Kragnice koje pravi Nakit Mila su već zadobile svoj status neophodnog komada nakita u kutiji svake devojke, a polako se u tu priču uvalače i minđuše. Ovog puta mi za vas biramo jedan pravi zimski model za koji će se odlučiti one koje nisu sklone 'visećim' minđušama. Naravno, ponuda obuhvata i druge oblike i boje, ali po našem mišljenju novogodišnja noć će savršeno blistati uz pomoć baš ovog. Suptilno, krhko, a ubedljivo.

Marijin kreativni kutak, kristali, opet oni beličasto-providni ali ovog puta u kombinaciji sa univerzalnom crnom. Duge minđuše bogate detaljima koje 'vise' na samo jednom kristali su možda i jedan od najklasičnijih filmskih komada nakita  koji je često prisutan u scenama balova i zvaničnih događaja. Ne preporučujemo ih za disko varijantu dočeka, ali restoran će biti sasvim prigodno mesto za njihovu premijeru.
Ona je nekad bila Supergirl. Zapravo, ona je još uvek Supergirl samo se skriva iza novog identiteta Ma Louloute ali njeni komadi su i dalje podjednako (super)moćni. Nekoliko pari minđuša nam je privuklo pažnju . Najpre Raspberry model u potpuno božićnoj kombinaciji boja, zatim neutralno crno-belo-zlatni Bleu, potom Daisy Buchanan sa simpatičnim zlatnih flekicama i resama ali je odluka pala na Aztec Statement. Sve su podjednako dobre i savršene ali se poslednji model izborio za mesto prvog zbog netipične boje i zato što nas je zlatni detalj nekako asocirao na strukturu pahulje. 
Čipla Čipke nakit nema samo originalno ime već i upečatljive komade. Iako su bogate ogrlice od tkanine i rasjferšlusa njen zaštitni znak i nju je ponelo glamurozno slavljeničko raspoloženje pa nije odolela kristlima. Još jedan primer minđuša koje su namenjene onima koji ne bi da se opterećuju dugim komadima koji će ih čitavo veče 'lupkati' po vratu. Pritom rasporedom kristala dobijen je oblik koji nikako nije dosadan i tipičan. Osim ovog postoji još nekoliko modela, te veoma lako možete izabrati onaj koji odgovara baš vama. 


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly