Dec 19, 2013

Mušmulica - nakit sa velikim ambicijama

Svakodnevno kombinovanje odeće i nakita zahteva da zavirite među bezbroj radionica u potrazi za nakitom koji će biti dovoljno opušten za dnevne varijante ali i sasvim upečatljiv da bude primećen. Mushmulica BM je takav nakit. Svakodnevan, sa povremenim izletom u večernji, ali jako prilagodljiv i ženstven. Baziran je na radu sa žicom koja se kombinuje sa drugim materijalim i prilagođava trendovima.



Čini se da je, upravo, žica njen omiljeni materijal za rad. Ipak, kao i svaka prava kreativna duša, sklona je eksperimentisanju. U njenom svetu sve pršti od boja i oblika, a radovi dokazuju da ova devojka uspešno ide svakim putem kojim je umetnost povede. Ume čak i da heklanje upari sa neprolaznim kamejama, ali istovremeno, ona osluškuje trendove i oprobava se i sa potpuno novim modelima nakita. Posebno izdvajamo ogrlice sa kristalima  na providnoj podlozi i preslatko midi prstenje napravljeno od žice različitih boja.


Naša preporuka

 Među svim tim simpatičnim slikama, našle smo nesto i za našu dušu. Belo i kristali zaista idu uz zimu kakvu mi volimo - ne uz ovu kakva nam je trenutno, već uz svetlucavu i sa puno snega. Zato nam je ova ogrlica i privukla pažnju. Asocirala je na novogodišnju noć, ovako svetla i glamurozna, a u novu godinu svakako želimo sa lepim komadima nakita, zar ne? Ova ogrlica je upravo takva. Ne dozvoljava prisustvo ni minđušama, upečatljiva je i želi svu pažnju samo za sebe. Lanac je tu da podseti na trend koji je vladao ove godine, a belo da pokloni notu nežnosti i suptilnosti. Nismo odolele toj savršenoj kombinaciji. 
Drugi komad nakita koji nam je privukao pažnju jeste glamurozni par minđuša na prvi pogled jako neobične kombinacije boja. Dominatni kristali u karamel boji su na čudan način upotpunjeni plavim cirkonima a sve skupa poput mozaika složeno je u obliku jako popularnog krsta. Cirkoni se nalaze na transparentnoj podlozi i začuđujuće ne opterećuju uvo. Pritom, radi se o miđušama na klipsu te su jako pogodne i za one koji nemaju probušene uši. Iako deluju kao komad nakita namenjen hrabrijima, zapravo nije tako. Uživo su mnogo manje nego na slikama, lepo se stapaju sa kosom i uz vrat a tek tu i tamo suptilno zagolicaju oko posmatrača. Ako niste sklone kupovini velikih minđuša, a ipak shodno prilikama neophodan vam je takav nakit, ovo je pravi komad za vas. Nisu svakodnevne ali jesu posebne. 





No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly