Dec 2, 2013

Neprolazna privlačnost Attractive nakita

Dolazi nam vreme praznika, vreme u kome je nakit glamurozniji, bogatiji, sjajniji, hrabriji i atraktivniji. Aleksandra je autorka Attractive nakita koji uspeva da taj glamur zadrži tokom čitave godine. Njeni modeli smelo koketiraju na granici između popularnih portiklica i bogatih stejtment ogrlica besprekorno se prilagođavajući vratu vlasnice i nepogrešivo zavodeći oko posmatrača.



Najlepše kreacije, kao po običaju, nastaju sasvim slučajno, iz ljubavi ili želje neke osobe da svoju kutiju sa nakitom obogati nečim jedinstvenim i potpuno ličnim. Tada ne postoji namera da se proda i zaradi,a osećaj za lepo i talenat spontano dolaze do izražaja. To nisu prepoznale samo Aleksandrine drugarice već i sasvim slučajni prolaznici u gradu. Dovoljan znak da Aleksandra poseti prodavnicu repromaterijala i počne da se ozbiljno bavi dizajnom atraktivnih ogrlica koje su same po sebi sasvim dovoljan modni detalj koji će zaseniti sve što obučete. 
Veliki broj pratilaca na fajsbuku je još jedna potvrda njenog uspeha. 
Koliko je Aleksandra ozbiljno shvatila izradu nakita potvrđuje činjenica da ona sav materijal, do najsitnijih detalja, nabavlja u inostranstvu. Sve što 'umetne' u svoje ogrlice, osim što je mudro raspoređeno i spojeno, pre svega je izuzetno kvalitetno čime želi da opravda poverenje svojih mnogobrojnih kupaca. Od materijala koristi kristale, akrilne perlice, aluminijumske lance, bisere a od skoro i cirkone.
Ono što je specifično za Aleksandrin rad jeste da se ona oslanja isključivo na svoj osećaj. Osluškuje trendove ali im se ne priklanja olako zbog čega nastoji da zaobiđe modne blogove i radove svojih kolega kako bi uspela da održi svoj ritam i sačuva svoj stil. To zapravo znači da inspiracija dolazi sama od sebe, od umetničkog gena autorke a ne od pozajmljenih ideja, što je još jedna potvrda originalnosti. 'Što je najvažnije, kupci su uvek zadovoljni', završava svoju priču Aleksandra. A kako i ne bi, dodajemo mi i prepuštamo vas pravoj prazničkoj čaroliji od nakita.







Za još slika posetite FB stranicu Attractive nakita.

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly