Jan 27, 2018

MINĐUŠE U OBLIKU SRCA KOJE ZAPRAVO ŽELIMO DA NOSIMO

Pred nama je Dan Zaljubljenih i vrlo je verovatno da će mnoge devojke kao poklon ovog dana dobiti neki lep komad nakita. Momci koji, međutim, nisu u potpunosti upoznati sa ukusom svojih lepših polovina bi trebali da izbegnu prstenje koje osim što može poslati pogrešan znak je istovremeno i nakit kod koga je teško odrediti veličinu. Slična je situacija i sa narukvicom. Zbog toga su minđuše najsigurniji izbor, a posebo je simpatično ako one budu ukrašene neprevaziđenim simbolom ljubavi - srcem. Ipak, nije ni svako srce isto.


Srce alke

Alke predstavljaju jedan od najpopularnijih komada nakita trenutno pa bi ova vrsta minđuša u obliku srca bio i simboličan i veoma moderan komad nakita. Osim toga u prodaji ih možete pronaći i u setovima od nekoliko veličina što je i više nego odličan izbor ukoliko niste sigurni koju od njih bi nosila vaša devojka.


Duplo srce

Još jedan praktičan izbor jer ova minđuša je zapravo načinjena iz dve minđuše, jedne manje i jedne veće alkice u obliku srca, pa je tako moguće nositi ih i zajedno i posebno, tako da zapravo poklanjanjem ovakvog para minđuša u stvari poklanjate dva para. 


Viseće 

Ako vaša devojka ima nešto elegantniji, ozbiljniji stil onda bez problema možete odabrati nešto ovako, minđuše koje na sofisticiran način predstavljaju motiv koji mnogi smatraju detinjastim ili kičem.

Kao modna blogerka

Možda ne verujete nama ali zato verujte Caro Daur, poznatoj nemačkoj modnoj blogerki, koja je nezaobilazna na svim svetskim velikim modnim događajima. Upravo tokom jednog takvog događaja ponela je fantastičan model minđuša u obliku srca koje bi verovatno poželela svaka devojka zaljubljena u modu i modne detalje. 

Zara

Nama je Zara uvek dobra polazna tačka kada je u pitanju otkrivanje trendi nakita, pa ukoliko niste sigurni šta biste joj kupili, posetite Zaru i sigurno neće biti greške ako odaberete jedan divan par minđuša koje osim što imaju divno malo srce, dopunjene su i malim kamenčićem ali i fantastičnim biserom, pa izgledaju kao da su pristigle direktno iz Napoleonovog Pariza.


Duge u doorknocker stilu

I za kraj, jedan od najdražih modela minđuša koje su se protekle godine često provlačile kroz naš Pinterest feed. Elegantne i istovremeno zabavne, lako se mogu kombinovati uz gotovo sve. 



Da li vam se dopadaju minđuše sa motivom srca i koji par je vaš favorit?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly