Jan 12, 2018

KADA BI KLIŠEI O LJUBAVI BILI NAKIT (Gamiss wishlist)

Iako wishlist tekstovi često mogu delovati kao nezanimljiv sadržaj, ipak mi ih volimo jer nam blogeri tako olakšavaju pretragu sajtova koji imaju stotine strana i hiljade proizvoda i predstavljaju ono što bi nam možda promaklo da smo same lutale kroz neki sajt. U saradnji sa Gamiss sajtom napravile smo 4 outfit kombinacije i tako kreirale svoj izbor za  Gamiss Valentines Day 2018 Sales. Ipak, sve vreme smo imale na umu one klišee o ljubavi kojih se posebno setimo oko Dana zaljubljenih. I zato smo se upitale, šta kada ti klišei postanu trendi nakit?




Razmišljajući o motivima koji se najčešće ponavljaju oko dana ljubavi na um su nam najpre pali crvena boja, srce, cveće i naravno, vanvremenski biseri. Kada je u pitanju motiv srca odabrale smo model minđuša koji prilično često možemo videti na Instagramu i Pinterestu. Iako lično nismo sklone srcolikom nakitu ove minđuše nam dugo privlače pažnju jer nisu običan i tek još jedan komad nakita sa srcem, a opet čini nam se da je u poslednje srce vrlo čest motiv kao suptilan privezak na lančiću ili na alkama. Kada smo birale nakit u crvenoj boji, vodile smo se istom minimalističkom logikom, rešile smo da to bude nešto jednostavnije pa su nam alke sa dva mala priveska od kojih je jedan crveno srce a drugi ključić, bile logičan izbor. Zlatna ruža koja visi naopačke je takođe još jedan privezak koji se ovih dana može videti često na lančićima, a mi smo odlučile da  odaberemo takve minđuše jer realno buket ruža će uvenuti, a minđuše ostaju zauvek. I poslednji par je naš omiljeni, u stilu 80-ih, viseće minđuše koje podsećaju na takozvani doorknocker sa biserom koji prijanja uz uvo. Ovakav komad nakita možete nositi uvek i gotovo uz sve. 

Ukoliko se odlučite za kupovinu na Gamiss sajtu obavezno iskoristite naš kod GamissChen jer sa njim imate 10% popusta na onlajn kupovinu. 

Hajdemo u šoping zajedno


Srce



Shop our picks: 

Crveno


Shop our picks:


Ruže



Shop our picks: 


Biseri



Shop our picks: 


Koji je vaš omiljeni komad nakita sa Gamiss sajta koji preporučujete da Sparkly tim kupi odmah?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly