Jan 15, 2018

IZ LABELLA NAM STIŽE NOVA SLATKA LABELLINO TROJKA

Kompanija Labello nastavlja da svojim malim slatkim Labellinom uporno podilazi našim malim slabostima, najpre simpatičnim pakovanjem, divnim pastelnim nijansama ali pre svega slatkim mirisima/ukusima. Noviteti koji su se pridružili prethodno predstavljenim mint i malina mirisima su Vanilla Cakepop, Blueberry and Cherry BlossomCoconut Water and Aloe Vera. U iskušenju ste? Razumemo vas potpuno.


Prvo što sam želela da proverim kada sam poput malog detata rastrgla pakovanje (a moram priznati i da novi dizajn na omotu izgleda divno, šarenoliko i lepše nego kod prva dva predstavljena Labellino proizvoda) i domogla se samog proizvoda, je da li ima razlike u teksturi, odnosno da li je osećaj na usnama isti. Rekla bih da jeste, i to važi za sva tri nova proizvoda. Malo su masniji od recimo Labella original ili Labello Lip Buttera, koje ja inače najčešće koristim i rekla bih da su novi Labello proizvodi ipak nijansu teži. Zanimljivo mi je da proizvođač naglašava da Labellino ostavlja blag sjaj na usnama, ja nisam primetila sjaj već  bih rekla da s njim usne dobijaju zdrav izgled i svežinu


Labellino Blueberry and Cherryblossom

- borovnica i cvet trešnje - 

Kada bih morala da preporučim jedan od novih Labellina ili da izdvojim svog favorita onda bi to bio ovaj sa osvežavajućim mirisom borovice. Pakovanje ima mat ljubičasti poklopac, što je i boja samog proizvoda. Miris na usnama je intenzivno voćan i zadržava se izvesno vreme na usnama, ali ne opterećuje i ne smeta mi. Treba napomenuti da su svi Labellino proizvodi bezbojni na usnama, bez obzira na boju samog proizvoda.



Labellino Vanilla Cakepop

Meni lično najteži, najslađi od sva tri nova mirisa. Intenzivan miris slatke, ali baš slatke vanile za koju ne bi trebali da se odlučujete ako niste ljubitelj slatkastih mirisa. Uostalom, većina nas i ima taj love-hate odnos sa mirisom vanile pa je bilo očekivano da će se i ovaj naići na takav stav. Ipak, rekla bih da je ovo više miris vanile u kolačima, odnosno kolača nego jednostavno vanile. Na kraju krajeva Cakepop u nazivu je tu sa razlogom. Miris je na usnama mnogo suptilniji nego u pakovanju koje je prvo metalik, odnosno zlatno pakovanje u kolekciji, a sam proizvod je blago žute boje.



Labellino Coconut Water and Aloe Vera

-kokosova voda i aloa vera-

Od ovog proizvoda sam očekivala da možda bude razlike u teksturi i da je možda malo vodanstiji osećaj na usnama, zbog tog 'voda' kao i aloe vera u nazivu. Ipak, i ovaj Labellino je iste teksture i na isti način se ponaša na usnama. Ima miris kokosa, rekla bih da je više 'razblažen' miris kokosa, nego li bogat miris, ali se tu valjda krije razlika između kokosa i kokosove vode. Pakovanje je zelene boje i podeća na pakovanje prethodno predstavljenog Labellina mint. Ipak, za razliku od mente koja je u unutrašnjosti pastelno zelena, ovaj je bele boje što ga čini nijansu manje zabavnim od drugih Labellina iz ekipe.



Konačna ocena za ove divne malce je kao i u prethodnom tekstu 5 zvezdica i verovatno su trenutno najsimpatičniji proizvod za usne na tržištu i vrlo lako ih možete poželeti sve. S obzirom da je njihov efekat na usnama nijansu dugotrajniji od drugih sličnih proizvoda rekla bih da je cena od 479 dinara (izvor: Lilly Shop) za 7g proizvoda sasvim u redu. Ako uz to padate na 'fotogenične' proizvode onda imate još jedan razlog više da isprobate neki od novih Labellina. Ja glasam za borovnicu. A vi?

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly