Apr 29, 2017

MEDALJONI SU NOVI HIT SEZONE?

Možda nekada ne želimo da priznamo ali Kim Kardašijan jednostavno diktira trendove i to joj ne možemo osporiti. Posle čuvenog incidenta u Parizu ova starleta se povukla iz javnosti a onda se vratila i sa sobom vratila i neke komade nakita za koje nismo ni mislili da mogu biti tako 'cool'. Ukoliko pomno pratite društvene mreže i trendsetere na njima onda niste mogli da zaobiđete medaljone. Da li su baš oni novi hit sezone?


Manji ili veći, od zlata ali i od srebra, na dužem ili kraćem lančiću, ove simpatične ogrlice su verovatno najpraktičniji komad nakita koji ćete imati. Osim što ih možete 'nabaciti' brzo preko glave i biti instant stilizovane, pogodni su i za popularno uslojavanje i na savršen način flertuju i dopunjuju se sa popularnim chokerima (koji će još neko vreme biti itekako prisutni na modnoj sceni). Ono što je karakteristično je da što medaljon izgleda nesavršenije, to će izgledati modernije na vama. Vrlo često oni izgledaju rustično, podsećaju na stare rimske novčiće, a boje su starog zlata. Vratimo se na pomenutu starletu... Baš Kim je često nosila/nosi medaljon nepravilnog pravougaonog oblika koji zapravo izgleda kao da je deo neke veće zlatne celine. 


Sve skupa jasno je da ćemo medaljone viđati sve češće, a ukoliko uspe da se izbori sa vladajućim trendovima ovaj mini trend bi mogao i da potraje.

Mi se radujemo medaljonima oko vrata, a da li biste im vi dali šansu?


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly