Apr 24, 2017

OVO SU MINĐUŠE KOJE MODNI UREDNICI OBOŽAVAJU

Koliko puta ste bile umorne od trendova koje vidite na svakom koraku i koji su kroz beskrajno pojavljanje već izgubili smisao? Chokeri su na dobrom putu da im se to desi. Ipak, srećom postoje i neki novi-stari momenti u nakitu čijem se povratku radujemo. I kao što su čokeri bili povratak u 90-e, ove miđuše bi mogle da budu povratak u 80-e i savršena asocijacija na vreme kada su naslovnice krasile Sindi Kraford i Kristi Tarlington.


Ukoliko se neki komad nakita pojavi na Pinterestu ili Instagramu više od par puta, za nas, on je potencijalno trend. Kada tome dodamo i opsesiju trendom iz 80-ih koji je nekima poznat i kao door knocker minđuše, potencijalno smo na pragu minđuša koje prete da postanu jedan od tihih trendova koje viđamo svuda a nemamo utisak da su trend jer su oduvek-tu-negde.
Spoj jednostavnosti i efektnosti je oduvek bio spoj na koji lako padamo i zbog koga smo sigurne da se vraćmo nekim komadima nakita. Iako nisu trenutno popularni. Pa čak iako je vreme njihovog trendovanja završeno tek nedavno. Za ljubav prema nekim komadima nakita vreme je nebitno. To upamtite.


Door Knocker minđuše su zapravo baš ono što im i samo ime kaže, masivne i uglavnom načinjene iz dva dela, gornjeg koji je obično pun i pričvršćen na resicu uveta i drugi koji je često alka (mada Mochino recimo ima svoju varijantu sa logotipom ili minijaturnim Teddy Bearom) i vizuelno podseća na masivne zvekire sa starinskih vrata. Prva asocijacija je hip-hop i crnačka kultura a druga svakako naslovnice i editorijali najpoznatijeg modnog magazina na svetu -Vog.
Pored upečatljivog izgleda ovaj model minđuša je pogodan i za još jedno pozajmljivanje trenda iz 80-ih. Nošenje jedne minđuše. Zaista bi ovih dana i to moglo da postane bitna stvar i da se konačno razbije monotonija bezbrojnog gomilanja varijacija na temu čokera. Da?

Proleće je vreme za nove stvari, zašto door knocker minđuše ne bi bile to nešto novo?

Koliko je nama poznato ovakav model minđuša može se pronaći u radnjama Six Accessories.


No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly