Jun 5, 2015

Eclipse prsten - naslednik svog zvezdastog prethodnika

Kada se sabere i oduzme mnogi trendovi koji su u jednom trenutku zavladali među svetskim trendseterima ovdašnje prostore su tiho zaobišli. Olakšavajuća okolkolnost je da se neki od njih lako mogu staviti u kategoriju 'vanvremenski' a njihova lepota može iznova da bude otkrivena. Pre nekoliko meseci radovali smo se neobičnom prstenju koji je zahvaljujući svom zvezdastom obliku dobio naziva PRIMA, a danas se osvrćemo na podjednako zanimljivo prstenje koje je zahvaljujući svom dizajneru postalo poznato pod nazivom DJULA.


ORIGINAL: Djula je linija nakita koju je 1994. godine pokreuo Alexandre Corrot poznat po svom modernom, geometrijskom dizajnu. Ovaj dizajner godišnje osimisli i izradi više od 200 dragocenih komada nakita, što samo pokazuje da uz cenjeno ime uvek ide i mnogo rada. Zbog toga i ne čudi da je jedan ovako neobičan, ali neprolazan komad nakita delo jednog od najpoznatijih dizajnera nakita u Evropi.


ZAŠTO BAŠ OVAJ MODEL PRSTENA? Iako bi bez sumnje svaki Djula prsten mogao da bude 'novi omiljeni' komad nakita ipak se kao blagi favorit izdvaja takozvani ECLIPSE model prstenja. Specifičnost ovog prstena je u tome što izgleda kao da su dva kruga spojena i obavijena oko prsta. Ovaj minimalistički dizajn ukrašen je dijamantima i zahvaljujući svojoj formi više je nego upečatljiv. 


KO JE NOSIO OVAJ PRSTEN? Ovaj prsten nosile su Rihanna i blogerka Chiara Ferragni, a takođe je veoma popularan među instagramerima koji vole kombinovanje različitog prstenja. Ukoliko ste voleli 'prima' prstenje u ovom modelu ćete videti njegovog dostojnog naslednika.

















Follow Us @get_sparkly