Apr 22, 2018

7 RAZLOGA ZAŠTO DANIEL WELLINGTON SATOVI VREDE SVAKU PARU

Ukoliko nas pratite na instagramu znate da je Get Sparkly postao saradnik  Daniel Welington-a, švedskog brenda ručnih satova čije je jedno od zaštitnih lica i Kendal Džener. Već pri prvom susretu sa satom, videle smo da postoji više od jednog razloga da se odabere ovaj i ovakav merač vremena. Pored samog dizajna, čija je privlačnost neosporna, tu je i niz sporednih, ali jako bitnih faktora koji su nas ubedili da je DW brend kome bismo u svakom trenutku dale svoje poverenje.



Da li ste ikada razmišljali ko je Daniel Wellington čije ime nosi sam brend? Ukoliko ste mislili da je gospodin Wellington osnivač ovog brenda, prevarili ste se. Osnivač brenda je Filip Tysander, sadžija koji se jednom prilikom susreo sa britanskim gospodinom koji je želeo da Tysander za njega dizajnira sat sa takozvanim NATO kaišem. Da, dobro ste pročitali NATO. Ovaj naziv potiče od sata sa tkanim, platnenim kaišem prvobitno dizajniranim za Nato trupe. A baš takvu je na svom satu želo taj, vanredni gospodin, koji se zvao... Daniel Wellington. I tako je nastao legendarni sat sa trobojnim platenin kaišem.

Zašto odabrati Daniel Wellington sat?


1. Podesiv kaiš je pogodan za izuzetno tanke zglobove

Sa ručnim zglobom obima od 13.5 cm spadam u kategoriju osoba koje retko pronalaze klasične ručne satove koji im apsolutno odgovaraju. Čak i onda kada je prilagođavanje moguće, za to mi je uglavnom potreban sadžija. DW sat je ekstremno jednostavan za prilagođavanje uz pomoć malog alata koji dobijate a tutorijal možete pogledati na zvaničnom Daniel Wellington kanalu OVDE. 

2. Jedan sat u 3 izdanja

Podjednako jednostavno možete zameniti kaiš i prilagoditi izgled sata svom stilu, tako da jedan sat možete nositi na 3 različita načina, sa takozvanim NATO kaišem, metalnim mesh kaišem i kožni kais, kao treća opcija. Lični favorit je mesh kaiš koji sam odabrala i ja a koji je dizajniran tako da se prilagođava svakoj ruci. 

Od 4. do 24. aprila  
uz kupovinu sata možete odabrati  
besplatan zamenski kaiš

3. Ekstremno brza isporuka uz free shipping

Predviđeno vreme za isporuku za sve evropske zemlje je 2-5 dana. Uz svoju narudžbenicu dobijate i broj za praćenje tako da možete pratiti svoju isporuku od trenutka slanja do samog uručenja. Paket je lepo osiguran, a pakovanje samog sata osim što je izuzetno lepo, veoma je i sigurno. 


4. Kvalitet ali i 2 godine garancije

Svaki sat ima 2 godine garancije, a poprakve ili zamene o kojima se možte infromisati na sajtu danielwellington.com, bez ikakve dodatne nadoknade.

5. Mogućnost odabira veličine sata

Pri naručivanja sata moguće je izabrati veličinu i odabrati sat prečnika 24mm ili onaj od 32. Sat koji sam ja naručila je prečnika 32mm i slobodno mogu reći da sam se pribojavala da će uživo biti možda i preveliki za moju tanku ruku, ali sam se prevarila, po mojim merilima ovo je idealna veličina ženskiog sata. 

Pri kupovini sata na sajtu danielwellington.com 
možete možete ostvariti popust od 15% 
ukoliko upotrebite naš kod get_sparkly

6. Vodootpornost

Ne brinite ukoliko pokisnete, sat je otporan na vodu, ali ne preterujte s eksprimentisanjem.

7. Klasičan dizajn

Dizajn sata je izuzetno jednostavan, pozadina može biti bela ili crna, sa izuzetno suptilnim logom brenda, a minimalističkom dizajnu doprinosi i to da su časovi naznačeni, ali tananim crticama, ne brojkama. 

No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly