Jun 20, 2016

LETNJE VENČANJE 2016: NEKA ROZE ZLATO BUDE VAŠE TAJNO ORUŽJE

Od pogleda skrivenog iza naočara za sunce u boji ružičastog zlata preko superpopularnih maski za mobilne telefone do venčanog prstenja, ovog leta polako ali sigurno ružičasta boja zlata postaje pravi trend iz senke. 



Ukoliko vam je pojam ružičastog zlata nepoznanica sasvim je jednostavno rešiti sve nedoumice. Boja ovog zlata potiče od bakra koji se dodaje zlatu kako bi dobilo divan ružičasti ton inače jako primamljiv damama koje vole drugačije i nesvakidašnje. Damama? Greška! Zlato u ovoj boji je itekako preporučljivo i momcima i to ne samo kada su u pitanju burme, već i merači vremena. Crni sat sa detaljima od roze zlata može biti i više nego efektan detalj na modernom muškarcu koji uživa u drugačijem.

Lepota ružičastog zlata je u tome što je 'toplije' od belog (zbog čega je idealno za leto i preplanuo ten), zanimljivije je i mladalačkije od žutog, ali je istovremeno i u njihovoj senci iako se bez sumnje može reći da u većini situacija izgleda mnogo luksuznije od oba.

Da li vam je poznata teorija o tome da beli metali bolje idu uz hladan, dok žuti idu uz topao ton kože? Zaboravite na ovu podelu na trenutak jer jedna od najvećih prednosti roze zlata je da ide uz gotovo svaki ton i boju kože. Tajna je u tome što za razliku od belog ili žutog zlata koje čine jači kontrast u odnosu na ton/podton nečije kože, roze zlato je mnogo nežnije te na najlepši mogući način ističe sve prirodne karakteristike kože. Osim toga roze zlato je odlično u kombinaciji sa drugim metalima tako da predstavlja idealan način da se razbiju sve tradicionalne predrasude o zabrani kombinovanja različitih metala.

Za one hrabrije ova specifična boja zlata može biti praćena i zanimljivim, futurističkim dizajnom čime će novostečeni komad nakita biti primećen uvek i u svakoj situaciji. Roze zlato je podjednako efektno na retro, romantičnom dizajnu nakita kao i na modernom venčanom prstenju na kome je kombinovano sa istim metalom u beloj boji.

U saradnji sa zlatarom PERSONAL predstavljamo vam 4 burme i 4 verenička prstena koji na novi način spajaju vanvremensku lepotu roze zlata i dizajn za 21. vek. 













Follow Us @get_sparkly