FORMIA DESIGN - NAKIT OD DEČIJIH CRTEŽA

Među crtežima svog deteta odaberite onaj na koji ste najponosniji i pretvorite ga u omiljeni komad nakita. Formia design, radionica koju je pokrenula jedna Šveđanka, pruža upravo tu mogućnost. 


Nema osobe koja nije poželela da neki poseban trenutak iz prošlosti zauvek sačuva, da taj momenat nikada ne izbledi i izgubi svoje draži. Nakit je svakako naš ozbiljan partner kad god želimo da neki segment života sačuvamo od zaborava i to non-stop pokazuje na delu. Jedan od primera ove moći pronašle smo u Virdžiniji. Tačnije, šarajući Internetom naišle smo na Formia Design, radionicu nakita stacioniranu u ovoj američkoj državi.


Ovaj mali kutak za nakit postoji od 2004. godine i vodi ga Mia van Beek, rođena Šveđanka. U moru sličnih izdvaja se po tome što dečije crteže pretvara u preslatke komade nakita od metala. Pa šta je lepše od toga da prvo remek-delo svog klinca transformišete u ogrlicu koju ćete stalno imati oko vrata?Umetnička dela koje stvaraju dečaci i devojčice redovno nam izmame osmehe. Sada ti osmesi mogu biti ovekovečeni u privescima, prstenju, narukvicama i broševima...Posebno je interesantno kada dete nacrta svoju porodicu, a onda se ta slika kreira od metala. Što su smešnija lica i tela roditelja, braće i sestara to je uspomena životnija. Naravno, ovakvi komadi nakita mogu biti savršeni pokloni dece mamama i tatama za rođendane ili godišnjice braka. 

You Might Also Like

0 comments