Jan 8, 2016

NV BRACELETS - moderne narukvice za muškarca sa stilom

Bilo da se radi o muškom ili ženskom odevanju stil se uvek  prepoznaje u detaljima. Upravo taj detalj koji će napraviti razliku bez sumnje može biti/jeste nakit. Kada je u pitanju muški nakit ta priča redovno započinje sa dobrim satom, nastavlja se sa kožnim narukvicama, završava sa ogrlicom oko vrata, a ako je njegov stil zaista jedinstven, mudro skrojen ili specifičan svoje mesto može pronaći i po koji pečatni ili prsten jednostavnijeg dizajna. Time je otvoreno mnogo mogućnosti, a mi se zadržavamo kod narukvica koje od običnog tipa mogu načiniti frajera. 


DIZAJN NARUKVICA

NV Bracelets je domaći brend koji na besprekoran način ujedinjava poznavanje modnih trendova, posebno na polju modnih dodataka, i istančan ukus kada je u pitanju predstavljanje proizvoda kroz fotografiju. Sam nakit je veoma jednostavan, gotovo minimalistički, baš onakve forme kojoj su inače i skloni momci pri kupovini sopstvenog nakita.

Kroz dizajn se mudro provlači i sidro, kao zaštitni znak brenda, čime kreativni dvojac, Nevena i Stefan, suptilno ali nedvosmileno brendiraju svoje narukvice. Uniseks narukvice koje umesto standardnog kopčanja imaju, upravo, sidro već pri prvom susretu će se u vašem sećanju urezati uz NV kao sinonim za ovaj model nakita.

Fotografija se sama od sebe nadovezala na dizajn, gde je između ostalog od velikog značaja i Stefanovo bavljenje modelingom. Baš kao i mnogi svetski brendovi NV Bracelets kroz fotografije na društvenoj mreži instagram uspeva da svojim narukvicama udahne život, stavi ih u svakodnevni kontekst i da kroz njih inspiriše prosečnog muškarca da se osmeli na dodavanje aksesoara u svoje odevne kombinacije.





NV BRACELETS KAO BREND

Kao i kod većine dizajnera koji u dizajn nakita ne ulaze zbog zarade već zbog potrebe da sebi omoguće nakit kakav inače nije dostupan na našem tržištu, priča NV narukvica se od nakita za sopstvene potrebe pretvorila u brend. "Glavna ideja je bilo sidro kao simbol nade, ljubavi i vernosti", kaže kreativni dvojac i dodaje, "ali kako je vreme prolazilo sve više smo privlačili pažnju kupaca, te je jedan od sledećih koraka bio kreiranje novih modela narukvica, od poludragog kamenja". Zanimljivo je da su Nevena i Stefan svoju priču započeli februara 2015, a nepunih godinu dana kasnije NV Bracelets izgleda kao ozbiljan brend. 




MATERIJALI

Kod dizajna muškog nakita boje i materijali često mogu biti suženi prostor kojim dizajneri mogu manevrisati. Neutralni tonovi i koža su verovatno prva asocijacija ali i odlično polazište za sve koji bi da se oprobaju na ovom polju. To je istovremeno i siguran način približiti se momcima koji mogu biti jako nepoverljivi prema nakitu. "Narukvice izrađujemo od najfinijih kuglica poludragog kamenja, plemenitih metala i metalnih komponenti, koje u kombinaciji sa kožicama i kanapima čine savršen sklad. Veliku pažnju posvećujemo najstnijim detaljima, što naš nakit čini posebnim", kažu iz NV Braceletsa. 



NARUKVICE ZA MODERNOG MUŠKARCA

Iako se nakit i aksesoar najčešće povezuju sa devojkama, moda nijednog trenutka nije zanemarivala ni muški nakit i dodatke. Tome posebno idu u prilog i modni blogeri poput Mariana Di Vaia ili Adama Galagera koji bez sumnje pokazuju da moderan muškarac mora da svoj stil izrazi i na ovaj način. 

"NV narukvice idu uz sve. Uz farmerke, džemper ili majicu one će dati notu elegancije i prefinjenosti. Sidro narukvice odličan su izbor za casual izgled i neformalne prilike.  Muškarci koji igraju na sigurno igraju na kartu narukvice sa poludragim kamenjem neutralnih boja". Čini se da od ovog dvojca nećete dobiti samo narukvice već i odlično poznavanje muške mode ali i preciznu viziju modernog muškarca koji ume i zna da nosi nakit. Mi dodajemo da ove narukvice zaista može nositi svaki muškarac bez straha da će izgledati kao 'momak koji nosi nakit' . Odjednom on će biti  'momak koji ima stila'. 



BLACK I ANCHOR ME

Trenutno su aktuelne dve kolekcije BLACK i ANCHOR ME. Kao što i samo ime kaže, prvu kolekciju čine vanvremenski komadi narukvica od crnih kuglica koje prate ritam muškarca koji osluškuje trendove i vodi računa o tome kako izgleda. Anchor me je posebna kolekcija sa motivom sidra koje je kao zaštitni znak brenda zaslužilo da mu se posveti čitava jedna kolekcija. Upravo u okviru ove kolekcije predstavljene su narukvice kod kojih je sidro izrađeno od 24-orokaratnog zlata u kombinaciji sa veštačkom kožom.


Ove moderne narukvice možete pronaći na:

instagramu @nv_bracelets 
https://www.instagram.com/nv_bracelets/

Follow Us @get_sparkly