Jan 29, 2016

NARUKVICE ZA VAS I VAŠEG NAJBOLJEG ŽIVOTINJSKOG PRIJATELJA

Friendship Collar su zanimljivi komadi nakita kreirani sa namerom da na moderan način povežu kućne ljubimce i njihove vlasnike. 



Narukvice prijateljstva su već čuvene, mnogo puta nošene i viđane. Ukoliko želite da druga/drugaricu častite komadom koji ste sami izradili, evo i jednostavnog tutorijala koji će vam pomoći. Međutim, nije u redu prijateljstvo ograničavati samo na ljudska bića. Naprotiv, mnogo je onih koji su sebi najbliže duše pronašli baš među životinjama. Definitivno je da izreka "Pas je čovekov najbolji prijatelj" nije nastala bez razloga. Pa, kada ste već našli nekoga ko vas toliko usrećuje, zašto mu ne biste poklonili komad nakita kao simbol drugarstva između vas? Nije bitno da li je reč o psu, mački ili nekoj drugoj životinji, POSTOJI NAKIT KOJI VAS POVEZUJE.



Friendship Collar je britanska firma, a ovaj nakit za vas i najvažniju životinju u vašem životu nastao je iz želje da se predstavi iskreno poverenje koje postoji u takvim odnosima. Napravljen je od kože i dok je jedan komad namenjen ljudskoj ruci, drugi, identičan, stvoren je kao ogrlica za životinju. 





Oba se zakopčavaju na isti način - poput kaiša, što možda nije najelegantniji način kada je nakit u pitanju, ali verovatno jeste praktičan i siguran. Postoji osam različitih veličina, baš zbog raznovrsnosti životinja koje mogu postati nečiji najznačajniji prijatelji. U Friendship collar ističu kako je ovo zapravo prvi nakit na svetu koji je PETA odobrila. Materijal je pogodan za životinje, tako da im neće smetati, a istovremeno je vrlo izdržljiv. Ukoliko vaš najdraži prijatelj ima sopstvenu decu, moguće je naručiti istovetne ogrlice i za njih.



Follow Us @get_sparkly