Dec 22, 2014

Brankica Sebastijanovic - Dobar ručni sat je asesoar dovoljan sam po sebi

Ovo mlado i lepo lice primetili smo u serijama "Sinđelići" i "Samac u braku", a gledaćemo ga i u filmu "Vrati se Zone". Ona je talentovana glumica koja ima, možemo reći, klasičnu i nežnu lepotu. Ovih meseci se vodi zlatnim tonovima i minimalizmom a bisere oduvek posebno ceni. U ovom intervjuu otkrile smo kako priču u kojoj je nakit glavni akter posmatra Brankica Sebastijanović.


U poslu kojim se baviš dotakla si različite istorijske periode i u njima su žene negovale različite stilove. Možeš li da izdvojiš neko doba u kom je postojao, prema tvom mišljenju, najlepši nakit?

Ja generalno volim eleganciju, tako da mislim da su 30-e godine godine koje su najviše isticale žensku lepotu, ali na elegantan način. Biseri su zastupljeni u tom periodu, a ja ih obožavam, mislim da su vrlo jednostavni, a ostavljaju upečatljiv utisak.

Minimalizam ili raskoš - za šta se pre odlučuješ kada je nakit u pitanju?

Minimalizam definitivno. Ne volim kad ima previše svega, a u stvari nema ničeg. Onda ne mogu ništa ni da primetim, a kada se pažnja skrene samo na jednu stvar, onda to ostaje upamćeno.

Šta od nakita najviše voliš da vidiš kod muškarca?

Iskreno ne volim nešto preterano da vidim nakit kod muškarca, suvišno mi je. Lepo mi je kad vidim da nosi sat, brojanicu ili nešto sto predstavlja neku uspomenu.

Koliko često poklanjaš nakit?

Imam par prijateljica za koje znam da ako im kupim nakit neću pogrešiti, tako da njima poklanjam često. Mislim da je nakit lepa uspomena, i može da podseća na neke bitne dogadjaje, pogotovo ako se nešto i ugravira.


Kakav nakit najčešće nosiš ove sezone?

Vratila sam se na zlato. Tako da uz te braon i bež tonove nosim zlatan nakit. Najčešće nosim narukvice, volim da ih kombinujem sa ručnim satom.

Kako izgleda savršena burma?

Jaoj, na ovo pitanje stvarno ne znam kako da vam odgovorim. Uopste nisam informisana o tome. Ne znam ni kakve sve burme postoje. Kada dodje vreme, znaću više o tome, mada mislim da mi ni tad to nece biti preterano bitno. 

Da li se i koliko tokom godina menjao način na koji gledaš na nakit?

Jeste, kada pogledam svoj nakit iz tinejdžerskih dana, to u životu više ne bih nosila. Ima to veze i sa trendovima, naravno. Ali i zrelost je doprinela tome, da sad volim svedeniji nakit.

Smatraš li ručni sat bitnim delom izgleda?

Mislim da je dobar ručni sat dovoljan sam po sebi, pored njega nije potreban nijedan drugi komad nakita. Ja volim da nosim ručne satove i nekako sam naviknuta na njih. Imam dva ručna sata koja su mi draga uspomena.

Da li se i koliko često odlučuješ za nakit iz radionica unikatnog nakita?

Obožavam unikatan nakit. Sve što je originalno i maštovito. Često kupujem nakit koji je neko lično pravio.


UKOLIKO STE PROČITALI INTERVJU SA OVOM DIVNOM DAMOM, PRONAŠLI STE PUT DO JEDNOG OD 4 SAVRŠENA POKLONA KOJI VEĆ NAREDNOG PONEDELJKA MOGU BITI VAŠI. 

NAGRADE:

Twisted ogrlica

B nakit minđuše

Breskvica ogrlica

Nakit Jelenica set midi prstenja

USLOVI:
1. Lajkujte Get Sparkly
2. Lajkujte Twisted.
3. Lajkujte B nakit
4. Dodajte za prijatelja Breskvica nakit
5. Lajkujte Nakit Jelenica
6. Podelite OVU sliku (pod opcijom public kako bismo mogle da proverimo da li su svi uslovi ispunjeni)

Igramo se do ponedeljka, 29. decembra, u podne kada ćemo uz pomoć sajta random. org izvući najpre redosled izvlačenja poklona, a zatim i imena 4 dobitnika. Važi samo za Srbiju. 

5 comments:

  1. Odlican post!
    Svrati do mog bloga i ako zelis mozemo se pratiti na GFC te ostati u kontaktu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    ReplyDelete
  2. Wow kakav nakit.Nadam se da ću nešto osvojiti :-)

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly