Oct 21, 2014

Ručnorađeni nakit Vesne Milošević predstavljen na Serbia Fashion Week-u

Vesna Milošević je jedna od retkih dizajnerki unikatnog nakita koja je dobila priliku da svoj nakit predstavi na samostalnoj reviji u okviru Serbia Fashion Week-a. Time je Vesna svojim nakitom razbila postojeće predrasude o tome da je pista rezervisana isključivo za odeću i upustila se u  svoju kreativnu borbu da dizajn nakita stavi rame u rame sa dizajnom odeće. 



Kolekciju za proleće/leto 2015. godine Vesna je jednostavno nazvala 'Lady forever' stidljivo nas podsećajući da svaka žena najpre mora biti dama, te je hod po pisti simbolično bio i ispraćen muzikom Keeny Rogersa - "Lady". Pistom su osim manekenke Bojane Nikolić, koja je otvorila reviju, prošetale i misice, na čelu sa Milicom Vukliš. 

Sva lepota raskošnog nakita u potpunosti je došla do izražaja zahvaljujući haljima neutralnih tonova koje su u skladu sa tematikom nenametljivo pratile liniju ženskog tela.

U osnovi ogrlica je kombinacija svilenih kanapa i lanaca bez nikla i olova, koji tek sa bogatim cirkonima i kristalima postaju jaka stejtment celina oko ženskog vrata. Kolekcija obiluje bojama koje unose energiju i optimizam, ali sa merom, tako da ostaju savršena dopuna damskom izgledu. Urbano, ali sa dozom klasike. 




















Vesne je protekle nedelje svojim nakitom upotpunila i izgled lepotica na izboru za Miss Srbije. Time je nastavljena saradnja sa Miss Yu timom koji već nekoliko godina veruje u moć njenog nakita.











Nakit Vesne Milošević pronađite OVDE.

Follow Us @get_sparkly