Sep 4, 2014

Nakit Jelenica - Dopadljivost na H&M način

Od nastanka bloga koncentrisane smo na unikatan, ručno rađeni nakit. U te komade uvek se unosi mnogo truda, ljubavi i kreativnosti što bezrezervno podržavamo. Ipak, često nam za oko zapadne firmiran nakit, kvalitetni komadi iza kojih stoje svetski poznata imena. Jedno takvo čuveno ime je svakako H&M, a nakit ovog brenda je fenomenalan. Ko ne bi poželeo komade  koji izgledaju kao da se nose u svetski poznatim editorijalima?


 
H&M je švedska modna marka za koju kažu da je visoku modu približila svim slojevima ljudi. Mi dodajemo da isto važi i za nakit. Specifične komade koji se mogu naći na njihovim policama između ostalih potpisivala je i famozna Anna Dello Ruso. Svakako neće škoditi da vam se takvo neko parče nađe oko vrata, zar ne? Radnje ovog brenda u Srbiji postoje u Beogradu, Novom Sadu i Pančevu, ali njihov nakit definitivno vole i devojke iz unutrašnjosti. Pravo rešenje za one koji ne mogu da skoknu do H&M prodavnica je onlajn naručivanje. Na fejsbuku postoji brz i jednostavan način da to uradite, od devojke koja se poput nas zaljubila u moderne, dopadljive i pristupačne komade ove marke. Ona je iz inostranstva počela da ih nabavlja najpre za svoju dušu, a sada su tu, na klik daleko od svih nas.

Nakit Jelenica
 Ono što je karakteristično za ovaj nakit jesu setovi, u kojima ima od 4 do čak 16 komada koji se mogu beskrajno kombinovati. Takvo je i ovo prstenje koje nas je oduševilo. Tačnije, ima tu 5 prstenčića koji se mogu nositi pojedinačno ili kombinovati sa midi prstenjem i to će podjednako lepo izgledati. Dopala nam se i ova ogrlica u boji srebra koja savršeno reflektuje svetlost i odlično će koristiti u situacijama kad je potreban efektan, a nenametljiv komad.



















Niske cene ne treba da vas uplaše - praktično nema šanse da sa ovim komadima izgledate jeftino. Minimalizam ili glamur, moć ili suptilnost - sve što od nakita može da se poželi H&M nudi, i to u velikim količinama. Tu dozu lepote možemo da imamo i daleko od metropola, a Nakit Jelenica je pravo mesto ako želite nešto što je trendi ne samo u Srbiji nego i u svetu. Nedavno su u ponudu stigli i popularni (i vrlo realistični) cvetni rajfovi, pa ne manjka razloga za prelistati fotografije. Posebno onda kad pored odličnih domaćih kreativaca ipak želimo da se oslonimo na ideje majstora zanata na globalnom nivou.


3 comments:

  1. Lovely items hun! This necklace on last picture is fabulous!

    visit me soon on
    http://pearlinfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Videla sam ovu stranu i zelela bih jako da porucim, ali zbog ranijih losih iskustava se plasim da nije neka prevara. Da li si narucivala od njih i koja su tvoja iskustva?
    Inace nakit ti je odlican i jako dobar post. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi imamo fenomenalno iskustvo sa Nakitom Jelenica... osim sto je fantasticna za saradnju i nakit je savrsen, tako da slobodno mozes da se upustis u avanturu narucivanja sa njene stranice.
      Pozdrav :)

      Delete

Follow Us @get_sparkly