Oct 17, 2013

Urbanikat Bronx

Svi koji su skloni izradi ili kupovini ručno rađenog nakita, na ovaj ili onaj način se razlikuju od drugih baš zbog toga što nakit posmatraju kao jedinstven način da izraze sebe, pokažu svoje sklonosti i talente i da, na kraju krajeva, drugima to nedvosmisleno stave do znanja. Upravo, izdvajanje iz jednolične i uniformisane mase poveo je Sanju Bikić u svet izrade nakita i stvaranje njenog malog 'brenda' Urbanikat Bronx. 


U kreiranju svog malog 'cool' sveta Sanja koristi fimo masu i beolin, lako stvarajući od njih oblike koje je sama osmislila ili koje od nje zahtevaju kupci. Želja kupaca uz njenu kreativnost i umeće postaje savršen komad modernog nakita koji svojim živopisnim bojama širi poruke i unosi vedrinu, svakodnevno. Inspiraciju pronalazi svuda oko sebe, u svim onim malim-velikim svakodnevnim 'ludim' stvarima kreirajući za, kako kaže, 'otkačenu, smelu, hrabru devojku'. Tinejdžeri najlakše u sebi pronalaze tu hrabrost, prkoseći uniformama koje im nameće društvo. 


Već neko vreme svet je poludeo za superherojima koji nam izgleda u ova siva vremena zaista trebaju, pa su njihovi simboli počeli da se uvlače u naše ormane ali i kutije sa nakitom. Betmenov i Supermenov znak su najupečatljiviji i nakit sa ovim motivima je veoma efektan. Ako ste ikada tražili savršeno urađeno prstenje koje će probuditi superheroja u vama, onda je Urbanikat vaš izbor. 
Međutim, ukoliko želite da unesete novi momenat u svoj izgled i da bez greške uhvatite urbani talas onda su munja-mindjuše prava stvar. Različitih veličina i još različitijih boja. A tu su i zastave, i poruke, i nacrtani dijamanti, i prave kravate. Znate šta? Mi nismo mogle da se otmemo utisku da lutajući kroz ovaj nakit zapravo otkrivamo svet jednog zabavnog stripa. 
Bacite pogled na prvu sliku... Videćete boje, mnogo boja. Videćete zabavne poruke i kreativnost. Kao što rekosmo jednom nakit je mnogo više od ređanja perlica. To je ideja oko koje kreativci grade svoju malu umetnost. Urbanikat Bronx to sigurno jeste. 

Predstavljamo vam URBANIKAT BRONX 









No comments:

Post a Comment

Follow Us @get_sparkly