Oct 8, 2013

Tajna ženske sreće - Get Sparkly edition

Prethodnih meseci, zajedno sa Anom Đonić koja izrađuje nakit 'Tajna ženske sreće', intenzivno smo radile na nečemu što smo interno nazvale 'Get Sparkly edition'. Zapravo, radi se o jednoj pravoj mikro kolekciji koja nije vezana za aktuelnu sezonu, već je univerzalno namenjena modernoj, ženstvenoj i romantičnoj devojci. 


Kolekcija se sastoji od jedanaest komada nakit, podeljenih u tri celine. Get Sparkly tandem je bio zadužen za šest, odnosno po tri komada, dok je ostatak dizajnirala sama autorka Tajne. Tri devojke, tri različita karaktera i jedna mini kolekcija koja je ipak celovita i da nudi jednu zaokruženu priču o devojci koja poznaje trendove, ali koja ih nosi na svoj način. Pred vama je krajnji rezultat našeg rada. Uživajte.

Nežne ruže ukombinovane sa zlatnim lančićem su tananiji deo kolekcije, lako prilagodiljiv i dnevnim i večernjim kombinacijama. Dužinu ogrlice možete odrediti sami. Ruža, biser i snop, kratkih lanića, sve je prilagođeno romantici koju u korak prate i narukvica i minđuše. Upečatljiv detalj na narukvici jeste netipična kopča, te će svaka narukvica biti rađena po merama naručioca. Takođe, boja ruže može biti prilagođena ukusu kupca. 



Drugi segmet kolekcije se može opisati kao drugačiji. Tri komada nakita za one koji ne vole obično i koji mudro osluškuju trendove. Najupečatljiviji je svakako nakit za kragnu. Dve mašnice koje se zakačinju za kragnu povezane su pomoću tri lančića, čime se stvara iluzija da oko vrata nosite ogrlicu. Apsolutni hit koji savršeno ide uz neon košulju Miljane Čolaković. Nećete mu odoleti. Drugi komad je neobičan broš tamno-plave boje, sa zvezdicama. Imaćete delić neba na svojoj odeći. Još malo plavetnila daće vam i prsten od kristala bele i plave boje. Detalji, sve je u detaljima.




Za treći deo kolekcije zadužena je Ana koja se posvetila oblikovanju zice. Dve neobične narukvice i dve podjednako efektne ogrlice. Ovakav model ogrlice u zlatnoj varijanti pre par meseci prošetala je pop zvezda Rijana. Srebrnu, ručno rađenu vrijantu Ana je prilagodila romantici koja se provlači kroz celu kolekciju. Asimetrična ogrlica na kojoj se sa jedne strane nalaze tri jake reči 'ljubav', 'vera' i 'nada' dok se sa druge strane nalazi mesto gde to možete pronaći. U sebi. Drugi model je još jednostavniji, ali slobodno se može reći najefektniji. Poput grana, žica se obavija oko vrata i završava perlicama. Narukvice su masivne, sa dosta isprepletane žice čija se monotonija razbija perlicama. 





Međutim, priča ne bi bila potpuna da nam neki divni ljudi nisu pružili svoju podršku i omogućili da kolekcija zaista zaživi... Na slikama.
Model: Dušica Tričković

Ukoliko želite da ovaj nakit bude vaš kontaktirajte Tajna ženke sreće i posetite njihovu fejsbuk stranicu OVDE

3 comments:

  1. Svidjaju mi se ruzice ceo komplet i ogrlica sa perlicama i narukvica ova poslednja

    Bravooo, samo nastavite tako

    Sanja V.

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly