Dec 3, 2012

Big&Small - Nakit Supergirl


Svaka mala radionica sa nakitom nastala je iz želje autora da napravi nešto za sebe i sebi drage osobe. Ali samo retki uspevaju da u sebi pronađu originalnost koja će im pomoći da se izdvoje. Možda je za to potrebna i neka supermoć. Možda je zati Marijana Režan uspela da svojim nakitom pridobije srce (ali i vrat, uši, i zglobove) mnogih Hrvatica. Ona je Supergirl!
Iz kolekcije koju je Supergirl pripremila za aktuelnu sezonu izdvojile smo minđuše. Autorka se pre svega oslonila na neutralne jesenje tonove povremeno ih razbijajući jarkom nijansom crvene, zlatnim detaljima, cvetnim dezenima  i nesto većim kamenčićem. Kontrasti koje pravi između prvog nivoa, koji je od tkanine ili pletiva, i drugog, u vidu digmeta od metala ili poludragog kamena, sjedinjuju se u retro celinu koja će suptilno skrenuti pažnju na vas. Pomalo starinski, elegantno, sa izvesnom dozom nostalgije za prošlim.
Ukoliko se pribojavate da su ove minđuše nešto veće i da će opteretiti vaše uvo, grdno se varate. To je samo prvi utisak na osnovu slika. Na modelima se jasno vidi da su one male, slatke i da njihova veličina nije nešto što će ih učiniti upadljivim detaljem. Upadljivost, u pozitivnom smislu, leži u njihovim bojama, dezenima i praktičnosti. Devojke koje nemaju probušene uši će ih obožavati. Dovoljno je reći samo - klipsa. 
Za razliku od masivnih minđuša koje su veoma zahtevne i pre svega pogodne za večernje izlaske ovako male minđuše lako će upotpuniti vaš dnevni outfit. Zapravo ih možete nositi uvek i svuda!
Preporučujemo vam da pogledate slike ispod a zatim posetite Supergirl i na fejsbuku kako biste upoznali čitav njen rad. Možda pronađete svoju supernaušnicu! Uživajte!

Predstavljamo vam - Nakit Supergirl!






































6 comments:

  1. Verujem da ove "starinske" mindjuse ne bi svako voleo na svojim usima, ali ja bi ih vrlo rado ponela! :-)

    www.amadeusonthecatwalk.com

    ReplyDelete
  2. preslatko! pratite i Vi nas. xo

    ReplyDelete
  3. Baš volim ovakve minđušice :)

    ReplyDelete
  4. sve bih nosila rado... ne mogu da izdvojim neki par kao favorit ... :)

    ReplyDelete
  5. Predivan nakit! Mindjusice crvene <3

    ReplyDelete

Follow Us @get_sparkly